placeholder_200x200

Seneste nyt om grafisk design og digitale medier

3 Fede Features i iOS 8

3-fede-features-ios-8.png

D. 17 September skete det endelig. iOS 8 blev lanceret, og flere spændende features blev introduceret, medmindre man altså er med i iOS Developer Program. Har du ikke fået iOS 8 endnu, har du noget at glæde dig til!

iOS 8 er en kunst i strømligningens finere nuancer. Har du flere enheder, bliver din hverdag mere dynamisk og produktiv, og enhver lille justering signalerer brugervenlighed og glæde ved ren og skær brug.Her fremhæver jeg 3 features i iOS 8, som omfatter dynamik, din sikkerhed og bedre workflow.

Forbedret Wi-Fi privatliv

iOS spoofer nu MAC-adresserne på iOS-enheder, når du scanner efter WiFinetværk, hvilket gør det sværere for virksomhederne at spore og indsamle lokaliseringsdata om en kunde. Hver iOS enhed har en unik MAC-adresse, som tidligere kunne anvendes til sporing af placering og dataindsamling via WiFi scanning. iOS 8 vil anvende tilfældig, lokalt administreret MAC-adresser, som "måske ikke altid være enhedens reelle adresse.”

Peer-to-Peer AirPlay-afspilning

iOS 8 introducerer en ny peer-to-peer-AirPlay funktion, der vil gøre det muligt for iOS-enheder at streame indhold til Apple TV, uden behov for en fælles netværksforbindelse. I øjeblikket skal en iOS-enhed være på samme WiFi-netværk som en Apple TV, der kan gøre det besværligt at bruge AirPlay væk fra hjemmet. Det betyder også , at du i virksomheden ikke behøver tilføje gæster til netværket for at de vise deres keynote i mødelokalet.

 

Handoff

Under Indstillinger -> Generel er der nu en feature, der hedder Handoff. Handoff lader dig fortsætte lige der, hvor du slap. Du skal dog være på Yosemite for at kunne udnytte det på din Mac. Nu kan du begynde at skrive en e-mail på din iPhone og fortsætte, hvor du slap, når du sætter dig ned på din Mac.

Eller surfe på nettet på din Mac og fortsætte fra samme link på din iPad. Det hele sker automatisk, når dine enheder er logget ind på den samme iCloud-konto. Udviklere kan bygge Handoff i deres apps nu, også.Handoff hopper op som et ikon på din Mac med det samme dine enheder registrere hinanden.

 

 
authorIcon Af Michael Loft Mikkelsen

Michael Loft er Apple Specialist hos Lego. Michael har undervist i 15 år, i alt fra Idræt og Sanitettjeneste som instruktør ved forsvaret, til førstehjælp, krisepsykologi og traumehåndtering ved Falck. De seneste to år har Michaels fokus dog været på at undervise som Apple Certified Trainer, en uddannelse som han er den første dansker der har taget i Cupertino.

Michael er danmarks højst certificerede Apple konsulent, og den eneste danske Apple Certified Master Trainer. Hvilket betyder at han har gennemført Trainer uddannelsen i samtlige af Apples certificeringskurser, samt iOS Specialist Training. Dertil har Michael gennemført CCNA, og er altså netværksspecialist.

Seneste blogindlæg


Kurser og workshops
grafiske-kurser-blog

After Effects kurser
På vores certificerede kurser i Aarhus og København får du det fulde overblik over After Effects. Se After Effects kurserne >>

InDesign kurser
Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Se InDesign kurserne >>

UX design & WordPress kurser
Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Se web design kurserne >>


 

Se flere kurser

Find dit næste kreative kursus

Hos Softworld kan du deltage på en række kurser i InDesign, Photoshop, Illustrator, After Effects og WordPress.