ny-workshop-brand-design

Nyt om grafisk design og digitale medier

  4 gode grunde til at lære Adobe Animate

  Med Adobe Animate kan du skabe animationer med interaktivitet. Behovet for at producere animationer er eksploderet de seneste år og efterspørgslen på mere levende indhold har aldrig været større end det er nu.

  Interaktivitet ser vi i det bedste content, spil, infografikker, apps og andet digitalt indhold. Før i tiden krævede disse muligheder hårdt, trægt arbejde, i særdeleshed hvad angår kode-delen. Men her er Animate dejligt nemt. Du kan blot skabe din animation og eksportere som en interaktiv HTML5-fil.

  Adobe Animate er et program, der gør dig i stand til at skabe animationer og interaktiv grafik til web-brug. Fordelen ved Animate er blandt andet, at du kan eksportere til HTML5 og derved skabe bl.a. SVG- og GIF-filer, der kan bruges på nettet, fordi de fylder så lidt.

  Her er fire egenskaber ved Animate, der gør programmet værd at tjekke ud (du kan også læse mere om kurset i Animate her).

   

  Det kan Adobe Animate:

  1. HTML5, JavaScript and CSS går op i en højere enhed
  Med Adobe Animate kan du genere kode med HTML5 og Javascript med CSS koblet på. Det er fremragende nyheder for både udviklere og designere, der ikke har forstand på – eller tid til! – at lære kode. For udviklerne er det nemt og hurtigt at dykke ned i en animation og tilpasse den efter deres ønsker. Designeren kan hurtigt og effektivt skabe lækre animationer uden at kunne skrive en linje kode.

   

  2. Genbrug symboler
  I Animate kan du skabe symboler og dermed kan du gemme elementer, grupper og deres tilhørende actions og genbruge dem i nye projekter. Det sikrer et langt hurtigere workflow, end hvis du skulle skabe det hele fra bunden.

   

  3. Mulighed for at importere fonte
  Adobe har med Animate gjort det nemt at hente fonte ind fra web-fonte, TypeKit mm., så du slipper for de basale Arial, Helvetica og Times New Roman.

   

  4. Tilføj interaktivitet
  Du behøver ikke have en flad (og kedelig) animation, hvor publikum kan læne sig tilbage og se animationen glide forbi deres øjne. Nej, få dem i stedet op af sofaen ved at tilføje klik med musen eller tap på iPad'en. Det er muligt at skabe alt fra interaktive børnebøger til avancerede restaurant-hjemmesider.

   

  I videoen nedenfor fra Adobe kan du se eksempler på, hvad andre har fundet på i Animate:

   

   

  Et værktøj alle kan bruge
  Uanset om du er en grafisk designer, der let vil skabe interaktive web-bannere i høj kvalitet til web, eller om du er en programmør, der gerne vil nørde med animationskode.

  Eller hvis du blot er en kreativ sjæl, der gerne vil lære en ny ting til dit arsenal?

  Så deltag på et af vores absolut mest populære kurser: Animate basis, hvor vi har datoer både i København og i Aarhus.

  Lær at blive skarp til web-animation i dag og skynd dig ind at tilmelde dig, inden der er booket op til næste gang. Vi glæder os til at se dig!
  authorIcon Af Softworld-DK

  Softblog drives af Softworld, der er et internationalt træningscenter med fokus på digital visuel kommunikation. Siden 1995 har vi hjulpet kreative medarbejdere med at tilegne sig tidssvarende kompetencer i en kreativ og grafisk branche i konstant forandring. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

  Seneste blogindlæg


  Kurser og workshops
  grafiske-kurser-blog

  After Effects kursus
  På dette 3-dages kursus i Aarhus og København får du det fulde overblik over After Effects. Læs mere om kurset >>

  InDesign kursus
  Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Læs mere om kurset >>

  UX design kursus
  Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Læs mere om kurset >>

   

  Se flere kurser