ny-workshop-brand-design

Nyt om grafisk design og digitale medier

  5 eksempler på virksomheder der bruger Cinemagraphs

  Virksomheder-der-bruger-cinemagraphs.gif

  Cinemagraphs er en teknik i Photoshop der skaber små, bevægelige elementer i et almindeligt stillbillede. Teknikken egner sig særligt godt til at tiltrække opmærksomhed på digitale platforme for eksempel på sociale medier, som baggrund på en hjemmeside eller som bannergrafik.

  Nedenfor ser du 5 eksempler på virksomheder og fotografer, der bruger cinemagraphs i deres kommunikation. Kig dem igennem og bliv inspireret til at skabe dine egne cinemagraphs.

   

  1. Toyota
  Toyota har brugt cinemagraphs i mange af sine kampagner på sociale medier – blandt andet med denne cinemagraph på Instagram:

   

  Let your good morning snowball into an even better day. #Avalon

  A video posted by toyotausa (@toyotausa) on


  2. Netflix
  I sin markedsføring af tv-serier bruger Netflix cinemagraphs aktivt på sociale medier og i e-mail kampagner.

   

  In the real outback, there are no blooming onions. #Tracks is #NowOnNetflix

  A video posted by Netflix US (@netflix) on

   

  3. Michel Mölder - Fotograf
  Fotografen kombinerer stillbilleder fra fotoshoots med cinemagraphs og skaber spændende stemningsbilleder i sin portefølje. (På hans hjemmeside kan du også se et eksempel på, hvordan en cinemagraph kan bruges som baggrundsbillede).

   

  4. Ann Street Studio
  Modefotograferne Kevin Burg og Jamie Beck (også kendt som skaberne af cinemagraphs) bruger teknikken aktivt for at give en ekstra effekt til deres stillbilleder.

   

  5. House of Cards (Netflix)
  Med sin 'House of Cards' kampagne skabte Netflix stor opmærksomhed på digitale kanaler, hvor de præsenterede en række cinemagraph-teasers med karaktererne fra serien.

   

  Lær at lave Cinemagraphs på én kursusdag
  dette Cinemagraph-kursus lærer du teknikken i Photoshop og får hands-on øvelser til at skabe flotte og visuelle cinemagraphs. Læs mere og tilmeld dig kurset her.

   

   
  authorIcon Af Softworld-DK

  Softblog drives af Softworld, der er et internationalt træningscenter med fokus på digital visuel kommunikation. Siden 1995 har vi hjulpet kreative medarbejdere med at tilegne sig tidssvarende kompetencer i en kreativ og grafisk branche i konstant forandring. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

  Seneste blogindlæg


  Kurser og workshops
  grafiske-kurser-blog

  Online kurser
  Vil du lære de mest populære Adobe programmer online? Deltag på 3-timers kurser hjemmefra eller på kontoret. Læs mere om online kurser her >>

  After Effects kursus
  På dette 3-dages kursus i Aarhus og København får du det fulde overblik over After Effects. Læs mere om kurset >>

  InDesign kursus
  Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Læs mere om kurset >>

  UX design kursus
  Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Læs mere om kurset >>

  Se flere kurser