ny-workshop-brand-design

Nyt om grafisk design og digitale medier

5 eksempler på virksomheder der bruger Cinemagraphs

Virksomheder-der-bruger-cinemagraphs.gif

Cinemagraphs er en teknik i Photoshop der skaber små, bevægelige elementer i et almindeligt stillbillede. Teknikken egner sig særligt godt til at tiltrække opmærksomhed på digitale platforme for eksempel på sociale medier, som baggrund på en hjemmeside eller som bannergrafik.

Nedenfor ser du 5 eksempler på virksomheder og fotografer, der bruger cinemagraphs i deres kommunikation. Kig dem igennem og bliv inspireret til at skabe dine egne cinemagraphs.

 

1. Toyota
Toyota har brugt cinemagraphs i mange af sine kampagner på sociale medier – blandt andet med denne cinemagraph på Instagram:


2. Netflix
I sin markedsføring af tv-serier bruger Netflix cinemagraphs aktivt på sociale medier og i e-mail kampagner.

 

In the real outback, there are no blooming onions. #Tracks is #NowOnNetflix

A video posted by Netflix US (@netflix) on

 

3. Michel Mölder - Fotograf
Fotografen kombinerer stillbilleder fra fotoshoots med cinemagraphs og skaber spændende stemningsbilleder i sin portefølje. (På hans hjemmeside kan du også se et eksempel på, hvordan en cinemagraph kan bruges som baggrundsbillede).

 

4. Ann Street Studio
Modefotograferne Kevin Burg og Jamie Beck (også kendt som skaberne af cinemagraphs) bruger teknikken aktivt for at give en ekstra effekt til deres stillbilleder.

 

5. House of Cards (Netflix)
Med sin 'House of Cards' kampagne skabte Netflix stor opmærksomhed på digitale kanaler, hvor de præsenterede en række cinemagraph-teasers med karaktererne fra serien.

 

 
Af Softworld-DK

Softblog drives af Softworld, der er et internationalt træningscenter med fokus på digital visuel kommunikation. Siden 1995 har vi hjulpet kreative medarbejdere med at tilegne sig tidssvarende kompetencer i en kreativ og grafisk branche i konstant forandring. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

Seneste blogindlæg


Kurser og workshops
grafiske-kurser-blog

Video & animation kurser
På vores certificerede kurser i Aarhus og København kan du lære After Effects, Premiere Pro og Adobe Animate. Se kurserne >>

InDesign kurser
Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Se InDesign kurserne >>

UX design & WordPress kurser
Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Se web design kurserne >>


 

Se flere kurser

Find dit næste kreative kursus

Hos Softworld kan du deltage på en række kurser i InDesign, Photoshop, Illustrator, After Effects og WordPress.