ny-workshop-brand-design

Nyt om grafisk design og digitale medier

  5 gode grunde til at bruge WordPress

  WordPress er et af de mest udbredte systemer til at lave websites i. Både for store professionelle virksomheder og til hobby bloggere. Systemet har vundet hjertet hos rigtig mange. Vi har fundet frem til de 5 bedste grunde, der er til at bruge WordPress.

   

  1. Let at bruge
   WordPress er meget brugervenligt og du kan lave en hjemmeside fra bunden helt uden at skulle kode hverken HTML eller CSS. Det er dermed muligt at lave avancerede websites ved blot få klik. Samtidig er systemet så udbredt at der findes mange muligheder for hjælp og support overalt på nettet.
  2. Hurtigt at komme i gang
   Du er i gang med det samme og det er rigtigt når rygtet fortæller om ”den berømte 5 minutters installation” af hele det grundlæggende WordPress system. Alt er lavet super intuitivt og lavet til folk uden en master eksamen i hjemmeside programmering. WordPress er for alle og du kommer hurtigt i gang med at designe dit nye website.
  3. Mulighed for at tilpasse med det rette tema
   Det er muligt at vælge blandt 10.000vis af designtemaer, så det er bare at vælge præcist det design du ønsker dig. Herefter har du mulighed for yderligere at tilpasse det valgte tema på en ofte meget brugervenlig måde.

   Mange temaer er helt gratis at bruge og andre koster omkring 60$ - og det er en engangsomkostning og du skal ikke betale igen år efter år. 
   Et tema du har betalt for kaldes et ”premium theme”. Et eksempel på et premium theme er Enfold. I Enfold har du mulighed for at tilpasse virkelig mange forskellige elementer i dit websitedesign. Alt fra valg af fonte, til baggrunde og farveskema.
  4. Mulighed for at udvide med plugins
   Står du og mangler en webshop eller lignende, findes det som regel som et plugin. Et plugin er et tilvalgsmodul som du kan installere på dit website ved få klik. Med udbredelsen af Wordpress er der udviklet rigtig mange ekstra funktioner som umiddelbart kan integreres i dit eksisterende site. Det er lige så let som at bygge med lego. Mange plugins fås gratis, mens der ofte betales et lille beløb for de bedste.
  5. SEO venligt
   At blive fundet på søgemaskiner som Google er ofte en afgørende konkurrenceparameter. For at blive fundet af søgemaskinerne er det vigtigt at CMS systemet er lavet så søgemaskinens crawler let kan finde vej på dit website. WordPress er udviklet til at tale sammen med Google og er dit website lavet i WordPress er du allerede godt i gang med disciplinen søgemaskineoptimering.

   

   

   
  authorIcon Af Softworld-DK

  Softblog drives af Softworld, der er et internationalt træningscenter med fokus på digital visuel kommunikation. Siden 1995 har vi hjulpet kreative medarbejdere med at tilegne sig tidssvarende kompetencer i en kreativ og grafisk branche i konstant forandring. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

  Seneste blogindlæg


  Kurser og workshops
  grafiske-kurser-blog

  Online kurser
  Vil du lære de mest populære Adobe programmer online? Deltag på 3-timers kurser hjemmefra eller på kontoret. Læs mere om online kurser her >>

  After Effects kursus
  På dette 3-dages kursus i Aarhus og København får du det fulde overblik over After Effects. Læs mere om kurset >>

  InDesign kursus
  Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Læs mere om kurset >>

  UX design kursus
  Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Læs mere om kurset >>

  Se flere kurser