ny-workshop-brand-design

Nyt om grafisk design og digitale medier

10 Tips til gratis design- og grafik ressourcer [2022]

Leder du efter inspiration til dit næste projekt, skabeloner til print og sociale medier eller stock-billeder, der ikke koster dig en formue?

Nettet bugner med gratis ressourcer til grafik og design, men det kan være lidt af en jungle at finde frem til de rigtig gode i havet af sider, der tilbyder grafiske ressourcer. 

Vi har derfor samlet nogle af vores favorit-ressourcer i dette blogindlæg!

 

1) www.graphicsfuel.com

Hos GraphicsFuel kan du finde Photoshop skabeloner, mockups, mønstre, produkt-design skabeloner, ikoner og meget mere. De har et godt udvalg af gratis ressourcer såvel som Premium ressourcer.

http://www.graphicsfuel.com/

 

2) freedesignresources.net

På denne side finder du daglige freebies for kreative grafikere såsom gratis fonte, User Interface-skabeloner til web design, infografik-skabeloner, print-skabeloner og meget mere.

http://freedesignresources.net/

 

3) speckyboy.com Design magazine

Photoshop guides, skabeloner, Brushes, Actions og meget mere. På deres sider kan man også finde grafik til Illustrator og andre programmer (NB: Man skal være gratis medlem for at hente grafikkerne).

speckyboy

4) thenounproject.com

På the Noun Project kan du finde mere end 3 millioner ikoner, der er skabt af grafiske designere fra hele verden. Via søgefunktionen kan du hurtigt finde frem til en lang række forskellige ikoner. Med pro-versionen, har du mulighed for at tilpasse alt fra farver til rotation og baggrund.

Skærmbillede 2020-12-01 kl. 15.08.14


5) magicmockups.com

På denne hjemmeside er det muligt at uploade og indsætte sit eget design til display på skærme såsom tablets, desktop-computere og mobile enheder. Det hele gøres på under 1 minut. Du vælger et billede fra deres database og uploader dit design der skal vises på skærmen.

magicmockups

 

6) mockupsjar.com

Som den førnævnte hjemmeside tilbyder Mockupsjar også skabeloner til skærm-design på forskellige enheder.

mockupsjar

7) designwizard.com

Hvis du har brug for hurtige templates til content på sociale medier, nyhedsbreve, bannere og logoer eller andet digitalt indhold, så er Design Wizard et godt sted at finde skabeloner. 

Skærmbillede 2020-12-02 kl. 09.17.07

8) picjumbo.com

Denne hjemmeside tilbyder et bibliotek af gratis stock-billeder til dit næste projekt.

picjumbo

9). Vexels.com 

Vexels er en side med tusindvis af gratis vektorgrafikker, du kan bruge i dit projekt. Mange af dem er ready-to-use designs, mens andre kan tilpasses direkte på siden.

Skærmbillede 2020-12-02 kl. 09.54.12

 

10). Fontsquirrel.com

Hvis ikke, du kender Fontsquirrel allerede, er det en side, der er værd at tilføje til dine bogmærker med det samme. Siden har tusindvis af fonte, og er mange designeres fortrukne sted at finde nye fonte til et projekt.

Skærmbillede 2020-12-02 kl. 09.52.54

NB! Nogle ressourcer kan have licenser der gør, at de kun kan bruges til ikke-kommercielt brug. Husk at læse betingelserne før du tager forskellige ressourcer i brug til kommercielle projekter.

Bonus tip: Har du brug for ny inspiration?

Behance og Dribbble er to gode brugerdrevne tjenester med masser af design og inspiration fra brugere over hele verden. Gå på opdagelse i de mange fede designs og grafikker fra andre grafikere og bliv inspireret!

behance dribbble

 

Kom hurtigt og effektivt i gang med et Adobe kursus

Du kan bliv god til Adobe-programmerne på Softworlds certificerede Photoshop kurser, InDesign kurser og Illustrator kurser

 

Modtag vores nyhedsbrev og hent en lyn-guide til digital grafik (PDF)

Hent en guide til digital grafik

I denne guide får du en række design guidelines samt overordnede beskrivelser af programmer og værktøjer, du kan benytte i forbindelse med designprocessen. Du får også en UX design checkliste samt en oversigt over hvilke formater, du bør bruge på de forskellige sociale medier. 

TILMELD OG HENT LYN-GUIDEN
authorIcon Af Softworld-DK

Softblog drives af Softworld, der er et internationalt træningscenter med fokus på digital visuel kommunikation. Siden 1995 har vi hjulpet kreative medarbejdere med at tilegne sig tidssvarende kompetencer i en kreativ og grafisk branche i konstant forandring. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

Seneste blogindlæg


Kurser og workshops
grafiske-kurser-blog

After Effects kurser
På vores certificerede kurser i Aarhus og København får du det fulde overblik over After Effects. Se After Effects kurserne >>

InDesign kurser
Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Se InDesign kurserne >>

UX design & WordPress kurser
Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Se web design kurserne >>


 

Se flere kurser

Find dit næste kreative kursus

Hos Softworld kan du deltage på en række kurser i InDesign, Photoshop, Illustrator, After Effects og WordPress.