ny-workshop-brand-design

After Effects for Grafikere

After Effects for grafikere: Hvad kan programmet?

blog-after-effects-for-grafikere

 

Der er stor efterspørgsel på levende grafik og videoindhold til digitale medier. Grafiske designere kan derfor med fordel inddrage mere levende indhold i deres digitale produktioner.

I dette blogindlæg finder du ud af, hvad du som grafiker kan producere i After Effects.


Hvad kan grafikeren bruge After Effects til?

After Effects er et fantastisk program til produktion af levende og visuelt videoindhold.

Mange forbinder traditionelt set After Effects med visuelle specialeffekter og animation. Men After Effects er i de seneste år også blevet utroligt populært blandt grafiske designere og medarbejdere, der arbejder med digital markedsføring.

After Effects åbner op for at give dine statiske illustrationer og grafikker liv – og bliver brugt til at producere alt fra animeret infografik, små GIF-grafikker og animerede bannerbilleder til større produktioner som explainer-videoer og animationsfortællinger til brug på digitale platforme.

Nedenfor ser du et par eksempler på, hvad du kan bruge After Effects til:


VISUALISERE DATA OG INFORMATION


eksempel-paa-infografik

Skal du præsentere data på en informativ og let fordøjelig måde? Med After Effects kan du forvandle statisk grafik til levende fortællinger. Du kan bygge diagrammer og grafer direkte i After Effects eller animere dine allerede eksisterende grafikker.

Derefter kan du præsentere resultatet som f.eks. animerede infografikker i en digital årsrapport.

PRODUCERE ANIMERET GRAFIK OG LOGO DESIGN

logo-kreativt-bureau

Skal I bruge jeres logo som åbningssekvens i en video? Så kan du animere logoet i After Effects med spændende effekter og visuelle elementer, der giver jeres logo et professionelt look. Animerede ikoner er også et hit.

Her kan du tage din eksisterende grafik fra f.eks. Illustrator og derefter animere den i After Effects og eksportere til brug på . en hjemmeside. 

 

GIVE VIRKSOMHEDSVIDEOEN ET VISUELT TOUCH


titler-firma

Arbejder du med case-videoer, interviews eller produktfremvisninger? Så kan det være, at de skal piftes lidt op med navneskilte og titler på interviewobjekter, forklarende tekst og grafikker eller visuelle effekter.

Alt dette kan du designe i After Effects og nemt eksportere til brug i et videoredigeringsprogram som f.eks. Premiere Pro.

 

FORTÆLLE ENGAGERENDE HISTORIER

 Fortæl jeres virksomheds historie med animation og visuel grafik. Med After Effects kan du animere din grafik fra Illustrator og Photoshop ved at inddrage storytelling-teknikker, der kommunikerer jeres budskab ud på en effektiv og engagerende måde. 

 

Vil du have dybdegående viden om, hvordan du producerer animeret grafik i After Effects, så se vores After Effects for grafikere kursus her
Af Softworld-DK

Softblog drives af Softworld, der er et internationalt træningscenter med fokus på digital visuel kommunikation. Siden 1995 har vi hjulpet kreative medarbejdere med at tilegne sig tidssvarende kompetencer i en kreativ og grafisk branche i konstant forandring. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

Seneste blogindlæg


Kurser og workshops
grafiske-kurser-blog

Video & animation kurser
På vores certificerede kurser i Aarhus og København kan du lære After Effects, Premiere Pro og Adobe Animate. Se kurserne >>

InDesign kurser
Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Se InDesign kurserne >>

UX design & WordPress kurser
Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Se web design kurserne >>


 

Se flere kurser

Find dit næste kreative kursus

Hos Softworld kan du deltage på en række kurser i InDesign, Photoshop, Illustrator, After Effects og WordPress.