<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=622654084456109&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
placeholder_200x200

Seneste nyt om grafisk design og digitale medier

After Effects for grafikere: Fra statiske billeder til levende grafik på 30 minutter

Hvad kan du som grafiker egentlig med After Effects, og hvordan spiller programmet sammen med f.eks. Photoshop og InDesign?

Vi har inviteret en Adobe certificeret After Effects ekspert til at give dig et lille indblik i, hvordan du skaber liv i dine grafikker. 

I denne 30 minutters video får du et hands-on indblik i, hvordan du producerer levende og animeret grafik i After Effects med eksisterende grafik fra f.eks. Illustrator og Photoshop.

I videoen ser du blandt andet, hvordan du: 


  • Bruger din grafik fra Illustrator og Photoshop og gør den levende i After Effects
  • Tilføjer animerede effekter i dine grafikker
  • Arbejder med lag i After Effects (som du kender dem fra Photoshop)
  • Animerer tekst fra Photoshop og Illustrator
  • Bruger smarte genveje til et mere effektivt workflow
  • Opsætter forskellige formater klar til brug på f.eks. sociale medier

Se med i videoen her:


Skal du lære mere om After Effects og animeret grafik?

Med After Effects er mulighederne uendelige. Branchen efterspørger grafiske og kreative medarbejdere, der kan skabe bevægelig grafik. Hos Softworld tilbyder vi et certificeret After Effects for grafikere kursus, hvor du får hands-on undervisning i at arbejde effektivt med dine kreative produktioner i programmet.

Læs også mere om, hvad du som grafiker kan bruge After Effects til i dette blogindlæg.

Har du brug for råd og vejledning til at komme i gang med levende grafik og animation?
Du skal være velkommen til at tage en uforpligtende snak med en af vores grafiske eksperter omkring programspecifikke spørgsmål og kreative fokusområder.

Vi kan hjælpe med både 1:1 undervisning, online kurser, fysiske kurser samt sparring og rådgivning omkring dine konkrete problemstillinger. 

Skriv til os på kursus@softworld.dk, ring på telefon 7020 8055 og se alle vores After Effects kurser her

 
Af Softworld-DK

Softblog drives af Softworld, der er et internationalt træningscenter med fokus på digital visuel kommunikation. Siden 1995 har vi hjulpet kreative medarbejdere med at tilegne sig tidssvarende kompetencer i en kreativ og grafisk branche i konstant forandring. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

Seneste blogindlæg


Kurser og workshops
grafiske-kurser-blog

Video & animation kurser
På vores certificerede kurser i Aarhus og København kan du lære After Effects, Premiere Pro og Adobe Animate. Se kurserne >>

InDesign kurser
Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Se InDesign kurserne >>

UX design & WordPress kurser
Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Se web design kurserne >>


 

Find dit næste kreative kursus

Hos Softworld kan du deltage på en række kurser i InDesign, Photoshop, Illustrator, After Effects og WordPress.