ny-workshop-brand-design

Såden tilføjer du en animeret effekt til dit logo i After Effects

After Effects: Sådan tilføjer du en animeret effekt til dine logoer

vrede-feat-image

After Effects tip: Nøglen er hurtig light wrapping og vi viser dig, hvordan det gøres.

After Effects er rigtig populært for tiden og med god grund. Dette meget avancerede video-program byder på rigtig mange muligheder indenfor effekter, animeret infografik, animationer og meget, meget mere. 

I denne 1 minuts video viser Adobe ekspert og After Effects superbruger Michael Vrede dig et lille eksempel på en fed effekt, du kan lave i After Effects, f.eks. hvis du skal producere et animeret logo til jeres virksomheds præsentationsvideo.

Se videoen nu:

 

michaelLidt om instruktør Michael Vrede:

Michael har siden 2012 undervist i Premiere Pro og Adobe After Effects, hvor han er Adobe Certified Instructor, samt i Final Cut Pro X, hvor han er Certified Expert. Michael har stor erfaring med post-production og udfører arbejde for en lang række af bureauer i ind- og udland. 

 

 

Vil du lære mere om Motion Graphics og animation med After Effects?

Kursus i After Effects Basis

Løft din filmproduktion til professionelle højder med dette After Effects Basis kursus. Lær at skabe effekter med grafik importeret fra Photoshop, som du manipulerer med maske-lag, tilfører en dynamisk tekst-effekt og samler til en professionel filmproduktion. 

 
Modtag vores nyhedsbrev og hent en videoguide (PDF)

softworld hent en videoguide

I denne 44-siders begynder-guide i videoproduktion får du insider-viden, gode ressourcer og kendskab til de programmer, du behøver for at fuldføre din kreative vision.

TILMELD OG HENT VIDEO GUIDEN
authorIcon Af Softworld-DK

Softblog drives af Softworld, der er et internationalt træningscenter med fokus på digital visuel kommunikation. Siden 1995 har vi hjulpet kreative medarbejdere med at tilegne sig tidssvarende kompetencer i en kreativ og grafisk branche i konstant forandring. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

Seneste blogindlæg


Kurser og workshops
grafiske-kurser-blog

After Effects kurser
På vores certificerede kurser i Aarhus og København får du det fulde overblik over After Effects. Se After Effects kurserne >>

InDesign kurser
Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Se InDesign kurserne >>

UX design & WordPress kurser
Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Se web design kurserne >>


 

Se flere kurser

Find dit næste kreative kursus

Hos Softworld kan du deltage på en række kurser i InDesign, Photoshop, Illustrator, After Effects og WordPress.