ny-workshop-brand-design

Såden tilføjer du en animeret effekt til dit logo i After Effects

  After Effects: Sådan tilføjer du en animeret effekt til dine logoer

  vrede-feat-image

  After Effects tip: Nøglen er hurtig light wrapping og vi viser dig, hvordan det gøres.

  After Effects er rigtig populært for tiden og med god grund. Dette meget avancerede video-program byder på rigtig mange muligheder indenfor effekter, animeret infografik, animationer og meget, meget mere. 

  I denne 1 minuts video viser Adobe ekspert og After Effects superbruger Michael Vrede dig et lille eksempel på en fed effekt, du kan lave i After Effects, f.eks. hvis du skal producere et animeret logo til jeres virksomheds præsentationsvideo.

  Se videoen nu:

   

  michaelLidt om instruktør Michael Vrede:

  Michael har siden 2012 undervist i Premiere Pro og Adobe After Effects, hvor han er Adobe Certified Instructor, samt i Final Cut Pro X, hvor han er Certified Expert. Michael har stor erfaring med post-production og udfører arbejde for en lang række af bureauer i ind- og udland. 

   

   

  Vil du lære mere om Motion Graphics og animation med After Effects?

  Her er en række af vores mest populære kurser om emnet:

   

  After-Effects-Udvidet-th-1

  After Effects Basis

  Løft din filmproduktion til professionelle højder med dette After Effects Basis kursus. Lær at skabe effekter med grafik importeret fra Photoshop, som du manipulerer med maske-lag, tilfører en dynamisk tekst-effekt og samler til en professionel filmproduktion. 

   

  After-Effects-kursusAfter Effects Udvidet

  På kurset After Effects Udvidet kommer du med en Adobe certificeret instruktør på 2 kreative dage, hvor du får indgående kendskab til motion design og animation, så du kan skabe professionel film og video til brug på mange forskellige digitale og sociale platforme.


   

  Animeret-infografik-420-1

   Animeret Infografik

  Hvis du skal bryde større informationsmængder ned til enkle budskaber, så er det værd at kigge nærmere på kurset Animeret Infografik. Her lærer vores instruktør dig, hvordan du kan servere en lækker og visuel flot animeret infografik.

     Modtag vores nyhedsbrev og hent en videoguide (PDF)

  softworld hent en videoguide

  I denne 44-siders begynder-guide i videoproduktion får du insider-viden, gode ressourcer og kendskab til de programmer, du behøver for at fuldføre din kreative vision.

  TILMELD OG HENT VIDEO GUIDEN
  authorIcon Af Softworld-DK

  Softblog drives af Softworld, der er et internationalt træningscenter med fokus på digital visuel kommunikation. Siden 1995 har vi hjulpet kreative medarbejdere med at tilegne sig tidssvarende kompetencer i en kreativ og grafisk branche i konstant forandring. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

  Seneste blogindlæg


  Kurser og workshops
  grafiske-kurser-blog

  Online kurser
  Vil du lære de mest populære Adobe programmer online? Deltag på 3-timers kurser hjemmefra eller på kontoret. Læs mere om online kurser her >>

  After Effects kursus
  På dette 3-dages kursus i Aarhus og København får du det fulde overblik over After Effects. Læs mere om kurset >>

  InDesign kursus
  Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Læs mere om kurset >>

  UX design kursus
  Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Læs mere om kurset >>

  Se flere kurser