ny-workshop-brand-design

After Effects Tutorial: Turbulent Displace

After Effects Tutorial: Turbulent Displace

After-effects-tip-turbulent-displace

Vidste du, at du med After Effects kan skabe animerede tekst-effekter med relativt simple greb?

 
Med dette lille video-tip tager den Adobe Certificerede Ekspert og instruktør hos Softworld, Michael Vrede, dig igennem After Effects' Turbulens-effekt med Shape layers og lignende.

Se med her: After Effects og Turbulent Displace

 

 

 

michaelLidt om instruktør Michael Vrede:

Michael har siden 2012 undervist i Premiere Pro og Adobe After Effects, hvor han er Adobe Certified Instructor, samt i Final Cut Pro X, hvor han er Certified Expert. Michael har stor erfaring med post-production og udfører arbejde for en lang række af bureauer i ind- og udland. 

 

 

Vil du komme godt i gang med After Effects?

After Effects Basis er et af Softworlds mest populære kurser og en række virksomheder har nu brug for kreative medarbejdere der kan skabe interaktivt og levende indhold til det stadig stigende antal skærme og enheder. Du kan læse mere det Adobe-certificerede 3-dages kursus After Effects Basis på dette link, hvor du bliver komfortabel med programmet. 

Kender du allerede After Effects og vil videre med mere avanceret brug?

På kurset After Effects Udvidet kommer du med på 2 kreative dage, hvor du får indgående kendskab til motion design og animation, så du kan skabe professionel film og video til brug på mange forskellige digitale og sociale platforme.


 


Modtag vores nyhedsbrev og hent en videoguide (PDF)

softworld hent en videoguide

I denne 44-siders begynder-guide i videoproduktion får du insider-viden, gode ressourcer og kendskab til de programmer, du behøver for at fuldføre din kreative vision.

TILMELD OG HENT VIDEO GUIDEN
authorIcon Af Softworld-DK

Softblog drives af Softworld, der er et internationalt træningscenter med fokus på digital visuel kommunikation. Siden 1995 har vi hjulpet kreative medarbejdere med at tilegne sig tidssvarende kompetencer i en kreativ og grafisk branche i konstant forandring. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

Seneste blogindlæg


Kurser og workshops
grafiske-kurser-blog

After Effects kurser
På vores certificerede kurser i Aarhus og København får du det fulde overblik over After Effects. Se After Effects kurserne >>

InDesign kurser
Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Se InDesign kurserne >>

UX design & WordPress kurser
Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Se web design kurserne >>


 

Se flere kurser

Find dit næste kreative kursus

Hos Softworld kan du deltage på en række kurser i InDesign, Photoshop, Illustrator, After Effects og WordPress.