placeholder_200x200

Seneste nyt om grafisk design og digitale medier

Bør din virksomhed overveje Mac integration?

Mac-Integration-Basics-1170x300.jpg

I mange år har forretningsverdenen tilhørt Windows. Så sent som i 2008 var research-firmaet Forrester Research ude og fortælle selskaber at Windows PC’er var de eneste maskiner, som de bør koncentrere sig om.

Det skriver Daniel Howley, der er Tech Journalist og  Senior Writer hos Laptop Magazine. Howley har sat spørgsmålstegn ved dette og set nærmere på om din virksomhed bør overveje Mac integration.

Hver fjerde virksomhed oplever øget efterspørgsel på Mac

I dag er organisationer mere og mere åbne for at implementere Macs i deres netværk, og Forrester Research har da også skiftet kurs siden 2008. Siden 2012 har de rådgivet selskaber  til at forberede sig på en decideret Mac-invasion, fordi flere og flere medarbejdere efterspørger teknologien i deres job.

I 2012 oplevede hver fjerde virksomhed øget brug af Macs blandt medarbejdere, mens næsten hver anden virksomhed ikke tillod medarbejdere at få adgang til deres netværk eller email fra deres egne Macs.

Glem ikke sikkerheden

Et af de største problemer som selskaber står overfor ved at lade medarbejdere bruge Macs på jobbet er, at en del ’legacy applications’ er afhængige af Windows, hvilket kan gøre deres arbejde svært, fordi de skal bruge disse applications til at gøre deres arbejde.

Men ved at rykke fra Windows-afhængig software, modernisere infrastrukturen og  bruge webbaserede programmer, der kører på HTML5, kan din virksomhed komme langt hen ad vejen til at blive mere Mac-venlig i sine netværk.

Macs er kendte for at være mere sikre end Windows baserede PC’er. Faktisk så er Apple’s OS X stadig sårbar overfor Trojanske Heste og Malware, hvilket jo betyder, at organisationer skal have værktøjerne til at sikre at deres medarbejderes Macs er kompatible med IT-krav og sikkerhed.

Mac integration er ikke nødvendigvis en dyr løsning

Selvfølgelig skal sikkerheden være på plads, den er vigtig. Men selskaber skal i højere grad også sikre, at det allerstørste aktiv i deres medarbejderes Macs, performance, bevares, skrive Daniel Howley. Den store synder her er fx.  sikring mod tabt data.

Også hos danske IT-chefer oplever man større efterspørgsel på Mac integration. ”Du kan spare både penge og support-ressourcer ved at vælge Macs frem for Windows-pc’er”, lyder det fra it-chef Jørgen Scheuer-Larsen fra  Fossil, som i en artikel hos Computerworld deler sin erfaring om hvorfor hans virksomhed skiftede til Mac og tilføjer, at det ikke nødvendigvis behøver at være en dyrere løsning at bruge Mac, som det ellers har ry for.

Og så er der kun det tilbage at spørge; bør din virksomhed overveje Mac integration?

Læs Daniel Howleys fulde artikel her.
authorIcon Af Hjalte Bach

Hjalte Bach er uddannet i Erhvervsøkonomi og Organisationskommunikation med speciale i digital marketing, content og branding. Hjalte arbejder særligt med lead generering, digital udvikling og content marketing på tværs af kanalerne med erfaring i større internationale samt mellemstore virksomheder.

Seneste blogindlæg


Kurser og workshops
grafiske-kurser-blog

After Effects kurser
På vores certificerede kurser i Aarhus og København får du det fulde overblik over After Effects. Se After Effects kurserne >>

InDesign kurser
Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Se InDesign kurserne >>

UX design & WordPress kurser
Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Se web design kurserne >>


 

Se flere kurser

Find dit næste kreative kursus

Hos Softworld kan du deltage på en række kurser i InDesign, Photoshop, Illustrator, After Effects og WordPress.