ny-workshop-brand-design

Nyt om grafisk design og digitale medier

Cinemagraphs - væk dine stillbilleder til live i Photoshop

cinemagraph-kursus.gif
Med Cinemagraphs kan du vække dine stillbilleder til live og give dine grafiske kreationer et ekstra pift.

Hvad er Cinemagraphs?
Kort fortalt er Cinemagraphs helt almindelige stillbilleder, hvor et af elementerne på billedet er animeret, så det bevæger sig i et loop og skaber et levende billede.

Begrebet "Cinemagraph" blev skabt i 2011 af fotograferne Kevin Burg og Jamie Beck, der startede en ny trend og et nyt digitalt billedsprog med deres levende modebilleder (du kan se eksempler på deres arbejde på denne side).

cinemagraph-park


Hvad kan du bruge Cinemagraphs til?

En række store brands bruger Cinemagraphs til at tiltrække opmærksomhed på forskellige digitale platforme, og specielt på de sociale medier.

I videoen nedenfor kan du se en række flotte eksempler på Cinemagraphs, som Shutterstock har til salg i sin online database:

 

I grafisk øjemed er der også uanede muligheder for kreativ brug af Cinemagraphs. Det kan for eksempel være en diskret, men bevægelig baggrund til din hjemmeside, som skaber dybde og et flot visuelt udtryk.

 

cinemagraph-relax

 

Kursus: Skab kreative Cinemagraphs med Photoshop
Cinemagraphs kan nemt laves i Photoshop, og du kan komme med på Cinemagraphs kursus hos Softworld. På en enkelt kursusdag klæder vi dig på, så du selv kan lave flotte Cinemagraphs, som du kan eksportere til GIF animationer eller videoer.

 

 
authorIcon Af Softworld-DK

Softblog drives af Softworld, der er et internationalt træningscenter med fokus på digital visuel kommunikation. Siden 1995 har vi hjulpet kreative medarbejdere med at tilegne sig tidssvarende kompetencer i en kreativ og grafisk branche i konstant forandring. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

Seneste blogindlæg


Kurser og workshops
grafiske-kurser-blog

After Effects kurser
På vores certificerede kurser i Aarhus og København får du det fulde overblik over After Effects. Se After Effects kurserne >>

InDesign kurser
Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Se InDesign kurserne >>

UX design & WordPress kurser
Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Se web design kurserne >>


 

Se flere kurser