kreative-grafiske-kurser

Adobe Creative Cloud 2020

  Adobe Creative Cloud 2020

  Med taglinen ”Creativity for all” lancerede Adobe deres 2020 Creative Cloud versioner, som indeholder en lang række nye funktioner og forbedringer.

  I dette blogindlæg ser vi nærmere på, hvad de nye og spændende opdateringer har at byde på og hvilke muligheder de giver dig, som arbejder i Photoshop, Illustrator, InDesign og Premiere Pro.


  Adobe Photoshop 2020

  Photoshop kan i år fejre sin 30-års fødselsdag og den nye 2020 version er spækket med en masse nye features. Der er bl.a. kommet et helt nyt værktøj Object Selection, der gør, at du kan fjerne baggrunden på et billede automatisk. En anden ny og smart funktion er, at du nu kan eksportere din grafik som en animeret GIF.

  Photoshop

   

  Vil du lære mere om de nye værktøjer i Photoshop? Læs meget mere  blogindlægget:
  ”De bedste nye værktøjer i Photoshop CC 2020”

   


  Adobe Illustrator 2020

  Arbejder du i Illustrator kan du glæde dig over, at dine store filer med mange Artboards nu vil blive gemt næsten dobbelt hurtigere end tidligere.

  Files open 2x faster

  Du vil også opleve, at dit arbejde ikke længere bliver forstyrret, når du skal gemme en fil, da det automatisk gemmes i baggrunden. En anden fed feature er, at du nu kan forhåndsvise effekterne på dine designs.

  Derudover har du nu også mulighed for at slå stavekontrol til (på den engelske version). Her vil en rød indikator vise dine stavefejl og du vil få et forslag til korrekt stavemåde.

  Stavekontrol

   


  Adobe InDesign CC

  Adobe har endelig gjort det muligt at placere en SVG-fil direkte i dit InDesign-dokument.

  SVG files

  Den nye version af InDesign betyder også, at du kan skræddersy dine skrifttyper med Variable Fonts og dermed tilpasse vægt, bredde og hældningen på din font.

  Variable fonts

  Hvis du har været på udkig efter en mere effektiv måde at placere linjer eller 'Rules' mellem dine tekstsøjler tilbyder InDesign nu en automatisk måde at gøre det på, så du slipper for at gøre det manuelt.

  Column rules


  Adobe Premiere Pro

  Med den nye 'Autoframe´ funktion kan du spare utroligt meget tid i dine Premiere Pro-produktioner. Se hvordan i videoen nedenfor:

   

   


  Bliv opdateret i Photoshop, Illustrator og InDesign på 1-dag

  Vi håber, du er lige så begejstret for de nye funktioner og værktøjer, som vi er og at du vil give dig i kast med at prøve dem af. På Softworlds Creative Cloud Brush-up kursus lærer du at bruge de nye funktioner og lærer endnu flere effektive arbejdsmetoder i programmerne.

  Læs mere om kurset Creative Cloud Brush-up her

  Creative-cloud-innovation-lab-workshop

     Se også disse Adobe kurser:

  indesign-rutineret-kursusInDesign Rutineret

  På dette kursus lærer du at optimere dit workflow og får gode tips til at gøre dine projekter mere kreative kombineret med effektive arbejdsmetoder, der sparer tid og øger din produktivitet.

   

  photoshop-rutineretPhotoshop Rutineret

  På dette hands-on kursus løfter du dine færdigheder i Photoshop til et helt nyt niveau og lærer effektive teknikker og værktøjer fra en Photoshop ekspert.

   

  premiere-pro-begynder-til-mesterPremiere Pro: Begynder til Mester

  Dette pakketilbud er til dig, der vil komme effektivt fra start i Premiere Pro. Med Adobe Premiere Pro får du ubegrænsede muligheder i dit arbejde med video og filmredigering.

   

  illustrator-rutineret-kursusIllustrator Rutineret

  Kom med på 2 inspirerende dage og få dybere kendskab til mange af de kreative, effektive og tidsbesparende metoder, der er til rådighed i Illustrator.

   
  authorIcon Af Sheila Bazaz Kjerulff

  Sheila Bazaz Kjerulff er uddannet i Design & Business med speciale i storytelling, konceptuel kommunikation samt kampagne- og cross media-løsninger. Hun arbejder særligt med digital content produktion og har erfaring med video, digital design og grafisk design fra både små iværksætter- og større internationale virksomheder.

  Seneste blogindlæg


  Kurser og workshops
  grafiske-kurser-blog

  After Effects kursus
  På dette 3-dages kursus i Aarhus og København får du det fulde overblik over After Effects. Læs mere om kurset >>

  InDesign kursus
  Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Læs mere om kurset >>

  UX design kursus
  Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Læs mere om kurset >>

   

  Se flere kurser