<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=622654084456109&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
placeholder_200x200

Seneste nyt om grafisk design og digitale medier

Effekter i video: Lær at bruge CC Particle World i After Effects

Particle-effects.jpg

Med CC Particle World i After Effects kan du udvikle dine egne partikler, som du kan bruge til at skabe fx. ild, sne, regn, en glitren som fx. fra svejsning mm.

I stedet for at købe partikler, du vil bruge til dine effekter, vil jeg her vise dig, hvordan du laver dine egne custom partikler med en udførlig video-guide.

 

Hvad er CC Particle World?

CC Particle World er et ret populært plugin til After Effects CC, som gør dig i stand til at lave flotte effekter til dine videoer og film. Der findes mange forskellige muligheder for at lave partikler i flere former, og alt efter hvad du skal bruge partiklerne til i sin kontekst, så er du også i stand til at kontrollere, hvordan partiklerne fx. skal sprede sig eller hvilken vinkel de skal komme fra.

Du kan også bruge partikelsystemer til at bruge fotografier, som fx. af blade eller et produkt, til at falde ned over skærmen (det eksempel viser jeg dig i min video-guide, som du finder nederst).

Herunder ser du fx. hvordan man kan lave flyvende missiler med CC particle world - disse 5 sekunder har taget 45 min. at lave:

 

Video-guide i CC Particle World

Som led af min undervisning på kurset After Effects Basis bringer jeg også arbejdet med CC Particle World og partikelsystemer på banen.

I denne video viser jeg dig, hvordan du arbejder med CC particle world - god fornøjelse!
Af Michael Vrede Nielsen

Michael har siden 2012 undervist i Premiere Pro CS6 og Adobe After Effects CS6, hvor han er Adobe Certified Instructor, samt i Final Cut Pro X, hvor han er Certified Expert.

Foruden at være underviser hos Softworld, så arbejder Michael med post-production. Michaels store erfaring med betyder at han udfører arbejde for en lang række af bureauer i ind- og udland, hvor en typisk opgave består i at bygge animationer op fra bunden, hvad end det er til reklamer, in-store advertising eller som broadcast og fiktion.

Se Michaels arbejde i Angry Art Productions her: angryart.dk

Seneste blogindlæg


Kurser og workshops
grafiske-kurser-blog

Video & animation kurser
På vores certificerede kurser i Aarhus og København kan du lære After Effects, Premiere Pro og Adobe Animate. Se kurserne >>

InDesign kurser
Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Se InDesign kurserne >>

UX design & WordPress kurser
Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Se web design kurserne >>


 

Find dit næste kreative kursus

Hos Softworld kan du deltage på en række kurser i InDesign, Photoshop, Illustrator, After Effects og WordPress.