placeholder_200x200

Seneste nyt om grafisk design og digitale medier

Få Hurtigt Workflow med Creative Cloud Libraries

Adobe_CreativeCloud_img.jpg

Creative Cloud Libraries gør dine favorit elementer tilgængelige for dig og dine kolleger overalt. Producér og del dine billeder, farver, fonte og meget mere, og få adgang til dem på tværs af desktop- og mobile apps.

Biblioteket kan deles med enhver, som har en Creative Cloud konto, hvilket sørger for et bedre og konsistent workflow i dit designarbejde.

Har du opgraderet Illustrator og Photoshop til seneste versioner, så har du sikkert opdaget det nye panel ‘Libraries'. Det dækker over en helt ny forbedret måde at arbejde på tværs i dine programmer med at dele farver, logoer og andre grafiske elementer.

Ikke kun på din egen computer, men også på andre computere inklusiv eksempelvis en iPad og i samarbejde med dine kolleger eller andre samarbejdspartnere.

Nu er det slut med at lave mere eller mindre tossede navngivninger som 'nyeste version', ‘ny', ‘ny02’ og holde styr på mailudvekslinger af samme skuffe. Træk et element ud i dit Library, og det synkroniserer automatisk, så du og de, du samarbejder med, nemt kan få fat på det i et andet program.

Via dit abonnement har du adgang til Assets, og du kaneksempelvis hente Photoshop brushes eller grafiske elementer ned, som måske skal bruges i en infograf eller bearbejdes til et nyt logo. Disse elementer henter du ned i dit Library, og straks har du adgang til dem i alle dine programmer, eksempelvis både på din bærbare på farten og den stationære på tegnestuen.

Op til 1000 elementer i ét bibliotek

Når du opretter et bibiliotek i Creative Cloud Libraries, kan du tilføje op til 1000 elementer, og du kan oprette et ubegrænset antal biblioteker.

How To: Sådan bruger du Creative Cloud Libraries
authorIcon Af Benny Meincke Rasmussen

Benny har 25 års erfaring som selvstændig grafiker og underviser bl.a. hos den Grafiske Højskole (nu Mediehøjskolen).

I 10 år har han som underviser hos Softworld blandt andet undervist på Færøerne, Bangladesh og Vietnam.

Foruden at være rådgiver til dagligt for store og små virksomheder omkring grafisk design, er Benny forfatter og holder videobaseret undervisning på Hvordan.nu og på GrafiskUndervisning.dk.

Seneste blogindlæg


Kurser og workshops
grafiske-kurser-blog

After Effects kurser
På vores certificerede kurser i Aarhus og København får du det fulde overblik over After Effects. Se After Effects kurserne >>

InDesign kurser
Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Se InDesign kurserne >>

UX design & WordPress kurser
Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Se web design kurserne >>


 

Se flere kurser

Find dit næste kreative kursus

Hos Softworld kan du deltage på en række kurser i InDesign, Photoshop, Illustrator, After Effects og WordPress.