ny-workshop-brand-design

Nyt om grafisk design og digitale medier

Find din personlige stil i Illustrator

illustrator-blog-haandtegnede

Er du træt af, at dine tegninger i Illustrator ser så computer-skabte ud? Du har masser af muligheder for at producere grafik, der ser håndtegnet ud. Du kan nemlig relativt nemt skabe din helt egen tegnestil – selvom dine illustrationer er skabt på en computer.

Giv dine illustrationer et personlig præg i Illustrator

Med lidt træning og bedre kendskab til Illustrators kreative funktioner kan du designe fængende illustrationer helt på linje med ”traditionelle” værker skabt med blyant og pensler.

Det er blevet populært at bevæge sig væk fra computerskabte, manipulererede og sammenkopierede fotografier og vende tilbage til de lette og ”flade” illustrationer, der bliver lettere opfanget og sanset af modtageren.

Skal du i gang med Illustrator på et højere niveau? Bliv endnu skarpere med et Illustrator Rutineret Kursus >>

Eksempelvis er Infografikker allerede blevet mere simple i deres udseende, og Illustrator er jo lige programmet til at skabe den type grafik. Så hvorfor ikke give dine grafikker et personligt præg?

Tips til at give dine Illustrator-produktioner et særpreg

Du kan skabe personlige illustrationer, der ikke ser ud til ”bare” at være produceret på computeren. Det kan du med Illustrators pensler og forskellige tegneværktøjer, en række spændende effekter og flere nye muligheder.

I eksemplet herunder har vi til venstre tegnet en pære med Illustrators Penne-værktøj. Ved at ændre stregerne med Width-tool, på dansk Bredde-værktøjet, ser den midterste pære pludselig ud som om, at den er tegnet med en blækpen. Hvis pæren benyttes i en infografik er den både letforståelig og personlig.

 Ai-rutineret-02

Herunder har vi tegnet en traktor, igen med Penne-værktøjet. Stregerne til højre har derefter fået tilføjet en effekt. Ligner det noget, der er tegnet på en computer?

Ai-rutineret-03

Eller hvad med et lagkagediagram udsat for et par Illustrator pensler?

Ai-rutineret-04

Vil du lære mere om pensler, effekter og andre kreative funktioner i Illustrator?

På kurset Illustrator Rutineret går vi bl.a. i dybden med mange af Illustrators muligheder for at skabe personlige illustrationer. Vi kigger på effekter og symboler samt hurtige og effektive måder at arbejde på i programmet. Vi kigger også på nogle af de smarte nyheder, du måske ikke har opdaget endnu, der både gør hverdagen lettere og mere kreativ.

Læs om Illustrator Rutineret her >>
authorIcon Af Hjalte Bach

Hjalte Bach er uddannet i Erhvervsøkonomi og Organisationskommunikation med speciale i digital marketing, content og branding. Hjalte arbejder særligt med lead generering, digital udvikling og content marketing på tværs af kanalerne med erfaring i større internationale samt mellemstore virksomheder.

Seneste blogindlæg


Kurser og workshops
grafiske-kurser-blog

After Effects kurser
På vores certificerede kurser i Aarhus og København får du det fulde overblik over After Effects. Se After Effects kurserne >>

InDesign kurser
Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Se InDesign kurserne >>

UX design & WordPress kurser
Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Se web design kurserne >>


 

Se flere kurser