<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=622654084456109&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
placeholder_200x200

Seneste nyt om grafisk design og digitale medier

En kursists oplevelse af forholdsregler under Covid-19

Hos Softworld er vi så småt begyndt at åbne op for vores fysiske kurser igen. På grund af Covid-19 har vi justeret vores fysiske læringsrammer for at sikre, at du som kursist føler dig tryg, når du er på kursus hos os. 

Vi har snakket med Peter Nørgaard, skuespiller og ejer af eventfirmaet Showagent, som netop har deltaget på et kursus i Photoshop under de nye forholdsregler. 

Udover at have deltaget på kurset i Photoshop, var Peter for et par måneder siden (før Covid-19) på et andet kursus hos Softworld. Han har om nogen oplevet, hvordan vi har justeret og tilpasset os situationen. Vi var derfor nysgerrige på at høre, hvad han syntes.

Hvordan var din oplevelse af den information, som du fik forud for kurset?

Peter: Den var rigtig god. Jeg blev i ordentlig tid informeret om, at kurset ville finde sted. I mailen kunne jeg også læse om Softworlds Covid-19 tiltag og forholdsregler. Så jeg fik god og nyttig information forud for kurset.

peter-photoshop-kursus

Derudover var jeg også tilmeldt et andet kursus tidligere i marts, som det ikke var forsvarligt at afholde, hvorfor det blev rykket til senere på året. Denne information fik jeg også i god tid, så jeg har på intet tidspunkt været i tvivl om, hvad der skulle ske i forhold til nogle af mine kurser.

 

Du kan læse mere om forholdsreglerne under Covid-19 hos Softworld på dette link.

 

Hvordan er din oplevelse af forholdsreglerne vedrørende forplejning?

Peter: Al mad er pakket ind, og smager som altid lækkert. Til frokost var der forskellige varianter at vælge imellem, så der var noget for alle – også for vegetarer og veganere.

Vejret var skønt, så jeg kunne nyde frokosten med mine med-kursister udendørs på en svalegang, som er tilknyttet Softworld. Her sad vi med udsigt til Marmorkirken, imens solen varmede os i ansigtet. Der var tænkt på hygiejnen og håndsprit i alle lokaler.

forplejning-forholdsregler
Forholdsregler under Covid-19: I disse dage er al snacks og frokost på kursusdagen indpakket – uden at gå på kompromis med den gode kvalitet, som kursisterne er vandt til under normale forhold.  

 

Hvordan er din oplevelse af indretningen i lokalerne?

Peter: Kurserne foregår i Softworlds store lyse lokaler, hvor der er gode muligheder for at lufte ud. I det kursuslokale vi sidder i, er der 2 meter mellem bordene, og der sidder ingen lige ved siden af mig, lige foran mig eller lige bag mig. Så der er tænkt på afstanden i de forholdsregler, som Softworld har indført.

Hvordan kan det være, at du har valgt at deltage på et fysisk holdkursus i disse tider, når mange – inklusiv Softworld – også tilbyder online kurser?

Peter: Jeg har før været på kursus hos Softworld i Illustrator, Premiere Pro og InDesign, så jeg ved, hvad jeg får og hvad I står for. Desuden var det tydeligt, ud fra den information jeg fik forud for kurset, at I tog hånd om situationen. Så jeg har på intet tidspunkt følt mig utryg eller usikker i mit valg om at tage på et fysisk kursus hos Softworld.

Jeg kan nemt finde tutorials på nettet, men det er svært at følge med, og jeg får ikke tingene forklaret på min måde, og det er vigtigt for min indlæring. Vi er alle forskellige, og vi lærer forskelligt. Desuden er det også rart at have med-kursister, som man kan sparre med.

 


Vi siger mange tak for snakken til Peter og ønsker dig der læser med velkommen indenfor på et kursus i vores rummelige lokaler i København og Aarhus.

Vi tilbyder også online kurser, hvis du vil lære at bruge en række Adobe-programmer via din computer hjemmefra eller på kontoret. 

Du kan se alle holdkurser i København og Aarhus samt online kurser på dette link.
Af Camilla Thomas Norén

Camilla Norén er uddannet Digital Konceptudvikler med speciale i digitale løsninger, værdiskabelse, kommunikation, projektledelse og markedsføring på tværs af medier. Hun er opdateret på de nyeste trends inden for teknologi, og arbejder særligt med digital markedsføring og digital content produktion.

Seneste blogindlæg


Kurser og workshops
grafiske-kurser-blog

Video & animation kurser
På vores certificerede kurser i Aarhus og København kan du lære After Effects, Premiere Pro og Adobe Animate. Se kurserne >>

InDesign kurser
Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Se InDesign kurserne >>

UX design & WordPress kurser
Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Se web design kurserne >>


 

Find dit næste kreative kursus

Hos Softworld kan du deltage på en række kurser i InDesign, Photoshop, Illustrator, After Effects og WordPress.