placeholder_200x200

Seneste nyt om grafisk design og digitale medier

Fortæller dine billeder den rigtige historie?

den-rigtige-historie-i-dine-billeder.jpg

Hvis en virksomhed skal blive bemærket og husket, er det vigtigt, at budskaberne i billederne er relevante og vedkommende for læseren.

De skal ikke blot være unikke, men også passe til virksomhedens identitet. Alt sammen for at understøtte budskabet og så billederne printer sig ind i målgruppens hukommelse.

I denne video fortæller fotograf Michael Altschul, hvorfor det er vigtigt at skabe billedmateriale med den helt rigtige historie:

 

Event i København
Til eventet ”Fra idé til visuel kampagne” den 15. april 2016 gik Michael Altschul, der er en af Danmarks mest kendte fotografer, helt ind til benet af hvordan man skaber billeder, der fortæller den rigtige historie.

Altschul udnytter sin store erfaring, akademiske baggrund og arbejde på Roskilde Universitet som ekstern lektor i visuelle mediers indflydelse i markedsføringen, til at skabe billeder til bl.a. hjemmesider, der understreger virksomhedens vision, dens historier og strategier. Med andre ord vil alle hans kompetencer komme i spil, når billederne skal agere rygrad i visualiseringen af en virksomheds DNA i en kampagne.
Af Softworld-DK

Softblog drives af Softworld, der er et internationalt træningscenter med fokus på digital visuel kommunikation. Siden 1995 har vi hjulpet kreative medarbejdere med at tilegne sig tidssvarende kompetencer i en kreativ og grafisk branche i konstant forandring. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

Seneste blogindlæg


Kurser og workshops
grafiske-kurser-blog

Video & animation kurser
På vores certificerede kurser i Aarhus og København kan du lære After Effects, Premiere Pro og Adobe Animate. Se kurserne >>

InDesign kurser
Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Se InDesign kurserne >>

UX design & WordPress kurser
Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Se web design kurserne >>


 

Se flere kurser

Find dit næste kreative kursus

Hos Softworld kan du deltage på en række kurser i InDesign, Photoshop, Illustrator, After Effects og WordPress.