ny-workshop-brand-design

Nyt om grafisk design og digitale medier

Disse opgaver skal fremtidens moderne grafiske produktionsværktøjer løse

enterprise-aurora

Tendensen er, at der skal produceres mere materiale til flere forskellige medier på kortere tid og med færre ressourcer.

Det er en paradoksal situation, og mange af de nuværende produktionsmetoder vil vise sig at blive forældede i løbet af de kommende år.

Dagligdagen i produktionsmiljøet

Oplever du nogle gange tunge korrekturgange eller at det er svært at gennemskue præcist, hvor langt en medieproduktion er i processen?

Måske sidder du også i et produktionsmiljø, hvor der skal samarbejdes på tværs af faggrupper. Materialet kommer fra forskellige kilder, og der er flere versioner af filerne?

Det er der mange, der gør!

Moderne virksomheder skal på mange måder fungere som et mediehus. Der skal kommunikeres på tværs af print- og online kanaler og det skal ske i et højt tempo.

Samtidig med at meget software bliver mere enkelt at bruge, så øges kompleksiteten og kravene i eksekveringen af marketing- og kommunikationsmateriale.

Video: Se et eksempel på, hvilke opgaver fremtidens produktionsværktøjer skal kunne løse:

 

Inspiration til hvordan det kan løses

I april og maj inviterede vi til et inspirationsseminar i samarbejde med WoodWing, hvor deltagerne fik demonstreret hvordan det moderne værktøj WoodWing Enterprise Aurora bruges til grafik- og medieproduktion og kan hjælpe med at strukturere produktionen, så samarbejdet glider bedre imellem afdelinger, faggrupper samt interne og eksterne samarbejdspartnere.

Det er et komplet produktionsværktøj, hvor du kan integrere InDesign og Adobes programmer, og du kan samtidig publicere det samme indhold på webben med ganske få klik.

Du kan få skribenter til at vælge blandt de skabeloner, du har udviklet i InDesign, og de kan igennem WoodWings tekst-editor blot udskifte tekst og billeder i dine skabeloner- uden at de har InDesign på deres computer.

En af de største fordele er desuden, at hvis man vil ændre layoutet, kan man skifte til en anden skabelon, hvor det oprindelige indhold placerer sig korrekt. Således honorerer denne produktionsmetode kravene til moderne grafisk produktion i højt tempo.

WoodWing er blot en af mange producenter. Vi inviterer dig inden for til dels at se deres løsning, men også til, at du får et generelt indblik i, hvordan fremtidens produktionsløsninger vil se ud.

Allerede i dag har mange mediehuse, aviser, dagblade og inhouse marketingafdelinger taget WoodWings løsning i anvendelse.

Skal du i gang med grafisk design? Se vores store udvalg af InDesign kurser
Af Softworld-DK

Softblog drives af Softworld, der er et internationalt træningscenter med fokus på digital visuel kommunikation. Siden 1995 har vi hjulpet kreative medarbejdere med at tilegne sig tidssvarende kompetencer i en kreativ og grafisk branche i konstant forandring. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

Seneste blogindlæg


Kurser og workshops
grafiske-kurser-blog

Video & animation kurser
På vores certificerede kurser i Aarhus og København kan du lære After Effects, Premiere Pro og Adobe Animate. Se kurserne >>

InDesign kurser
Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Se InDesign kurserne >>

UX design & WordPress kurser
Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Se web design kurserne >>


 

Se flere kurser

Find dit næste kreative kursus

Hos Softworld kan du deltage på en række kurser i InDesign, Photoshop, Illustrator, After Effects og WordPress.