ny-workshop-brand-design

Nyt om grafisk design og digitale medier

  Hvad er nyt i de seneste udgaver af Premiere Pro og After Effects?

  after-effects-premiere-pro-nyheder
  Adobe lancerer med jævne mellemrum opdateringer til programmerne i Creative Cloud pakken. I april i år fik brugere af Premiere Pro og After Effects en række nye funktioner og værktøjer tilføjet i 2018-versioner af programmerne (som kan hentes direkte via Creative Cloud).

  I dette blogindlæg følger en lille oversigt over nogle af de vigtigste nye værktøjer, du kan tage i brug allerede i dag, hvis du har hentet og installeret de nyeste versioner af After Effects og Premiere Pro CC.

  Hvad er nyt i den seneste udgave af After Effects?

  after-effects-nyheder

  Den seneste udgave af After Effects indeholder en række nye, smarte funktioner og værktøjer for specialeffekter, grafisk redigering og animation.

  Master Properties
  Arbejder du med visual effects og Motion Graphics i After Effects? Så kan du nu sætte fart på dine produktioner og spare dyrebar tid ved at ændre f.eks. farve, placering og skalering i dine indlejrede kompositioner direkte i tidslinjen.
   

  Adobe Immersive Environment
  Måske arbejder du også med ny og spændende teknologi såsom Virtual Reality? Her har After Effects 2018-versionen virkelig taget et skridt videre og kommer med en række nye preview-muligheder, så du nemt kan se, hvordan det færdige resultat vil se ud i VR-form.

  Brug Motion Graphics-skabeloner til at starte et nyt projekt
  Hvis du allerede har skabeloner i After Effects, kan du nu åbne dem som en projekt-fil i After Effects 2018. Du får egenskaberne fra kompositioner og andre indstillinger med over i et nyt projekt, og du kan eksportere projektet til en skabelon, der kan bruges i Premiere Pro.

   

  Andre forbedringer i After Effects 2018-versionen:

  • Forbedrede farvekorrektionsværktøjer
  • Forbedret ydelse og kraft
  • Mulighed for at importere .CSV-filer og andre typer til brug i databaserede animationer
  • Nye importmuligheder for GIF-formater

  Hvad er nyt i de seneste udgaver af Premiere Pro CC?

  premiere-pro-nyheder

  Måske en af de mest efterspurgte funktioner i Premiere Pro er muligheden for at have flere projekter åbne på én gang. Det er nu endelig kommet på plads i Premiere Pro CC, hvilket gør, at du nu kan importere klip, titler, grafik og andet på tværs af flere åbne projekter.
   
  Bedre muligheder for inddragende videoeffekter og overgange
  Også i Premiere Pro softwaret har Adobe i høj grad taget VR og 360-graders video til sig. Der er nu flere effekter og overgange at vælge mellem, hvis du allerede er i gang med produktion af indhold til Virtual Reality eller videoer, der skal vises i en 360-graders vinkel. 

  Rullende titler og tekster
  Skal du lave effekter som rulletekster eller lave en film-agtig slutning på din produktion med skuespillere og crew? Det er også blevet nemmere i den nyeste udgave af Premiere Pro CC.

   

  Andre nyheder i Premiere Pro CC:

  • Se og brug dine favorit-fonte direkte fra Essential Graphics-panelet
  • “Skjul mellemrum”-funktion gør, at du med ét klik kan lukke mellemrum mellem dine klip i timelinen
  • Flere farvekoder for at organisere dine filer, klip og grafikmapper
  • Som i 2018-versionen af After Effects kommer Premiere Pro også med en række nye funktioner til VR-produktion med deres Immersive Environment-værktøjer
  • Indstil og sænk musik samt lydfiler automatisk med den nye “Auto-duck” funktion og spar tid på manuelt lydarbejde
  • Nemmere at tilpasse og bruge Motion Graphics-skabeloner fra After Effects

  Video: Se nogle af nyhederne i After Effects og Premiere Pro
  I denne video demonstrerer Adobe flere af de nye funktioner i After Effects og Premiere Pro:

   

   


  Modtag vores nyhedsbrev og hent en videoguide (PDF)

  softworld hent en videoguide

  I denne 44-siders begynder-guide i videoproduktion får du insider-viden, gode ressourcer og kendskab til de programmer, du behøver for at fuldføre din kreative vision.

  TILMELD OG HENT VIDEO GUIDEN
  authorIcon Af Softworld-DK

  Softblog drives af Softworld, der er et internationalt træningscenter med fokus på digital visuel kommunikation. Siden 1995 har vi hjulpet kreative medarbejdere med at tilegne sig tidssvarende kompetencer i en kreativ og grafisk branche i konstant forandring. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

  Seneste blogindlæg


  Kurser og workshops
  grafiske-kurser-blog

  Online kurser
  Vil du lære de mest populære Adobe programmer online? Deltag på 3-timers kurser hjemmefra eller på kontoret. Læs mere om online kurser her >>

  After Effects kursus
  På dette 3-dages kursus i Aarhus og København får du det fulde overblik over After Effects. Læs mere om kurset >>

  InDesign kursus
  Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Læs mere om kurset >>

  UX design kursus
  Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Læs mere om kurset >>

  Se flere kurser