placeholder_200x200

Seneste nyt om grafisk design og digitale medier

Hvad kan Adobe Stock?

Normalt er det kringlet at arbejde med stock-billeder.

Først skal man ind på en hjemmeside. Søge. Kigge rundt. Hvordan er kvaliteten af billederne nu? Ser de for unaturlige og generiske ud?

Når først man har downloadet dem i den rigtige opløsning, skal man placere filerne i mapper, hvor man så skal finde dem igen, trække dem ind i InDesign og Photoshop og puuhhhh….

Det er en kedelig omgang. Men det er der heldigvis råd for. Adobe Stock er er en app fra Adobe der giver dig adgang til millioner af Stock-billeder, som dig og dine kollegaer kan bruge internt i virksomheden.

Adobes billedbank med over 50 millioner stock-billeder og video

Adobe Stock gør det intuitivt og logisk at benytte stock-billeder. Det kan godt være, at du sidder og tænker:

“Hvorfor skal jeg bruge en ekstra app til stock-billeder? Det går da meget godt som jeg plejer at gøre.” Og du gør sikkert, som jeg har beskrevet ovenfor.

Men med Adobe Stock som tilkøb bliver appen en integreret del af dine Libraries, så du får alle de lækre funktioner, du i forvejen kender fra dine Libraries. Dine filer bliver automatisk integreret og opdateret på alle de maskiner, du benytter. Du kan nemt sende og dele det med kollegaer. Og du skærer et led fra.

 

VIDEO: Se hvordan Adobe Stock arbejder sammen med Libraries i eksempelvis Photoshop CC:

 

 

4 K-Video er stort. Meget stort

Med Adobe Stock har du tilmed adgang til video i 4Ks opløsning. Billedet her kan give dig en idé om, hvad 4K er for en størrelse.

4-k-videoMed så skarpe og store filer har du og dine kollegaer adgang til de mest imponerende video-filer, som du kan benytte i jeres interne markedsføring eller til andre, kreative projekter.

Hvis du ikke er en computer-video-teknik-nørd kan jeg fortælle, at 4K-videoer er meget højt. Og det er det hele værd for det færdige produkt.

 

 

 

Adobe Stock er en hamrende smart måde at arbejde med uundværligt stock-materiale til grafiske opgaver internt i virksomheden. Traditionelle stocksider tvinger brugeren til at følge mange trin og procedurer, som Adobe med deres seneste app Adobe Stock forsøger at skære ned på. 50 millioner billeder og videoer direkte i dine Adobe-programmer.




authorIcon Af Anton Ian Nielsen

Anton Nielsen arbejder med grafisk og kreativt indhold for Softworld og er i gang med ACE-certificering i Illustrator samt sin BA i Kommunikation fra RUC.

Han underviser i kurset “Infographics”, hvor du lærer at omdanne tørre tal og fakta til spændende visualiseringer med historiefortælling.

Seneste blogindlæg


Kurser og workshops
grafiske-kurser-blog

After Effects kurser
På vores certificerede kurser i Aarhus og København får du det fulde overblik over After Effects. Se After Effects kurserne >>

InDesign kurser
Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Se InDesign kurserne >>

UX design & WordPress kurser
Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Se web design kurserne >>


 

Se flere kurser

Find dit næste kreative kursus

Hos Softworld kan du deltage på en række kurser i InDesign, Photoshop, Illustrator, After Effects og WordPress.