placeholder_200x200

Seneste nyt om grafisk design og digitale medier

InDesign & Illustrator inspiration – 1 times lynkursus [VIDEO]

Hvad kan du egentlig med InDesign og Illustrators mange smarte værktøjer? Bliv klogere på de mange nyere værktøjer i de to populære grafiske programmer. 

Adobe certificeret instruktør, grafiker og underviser, Kristian, har samlet sine bedste tips i en eksklusiv video, hvor du får inspiration til smarte værktøjer og metoder i de to populære programmer. 

På lidt over en time bliver du guidet igennem en række specifikke værktøjer i de to programmer.

Du får blandt andet inspiration til nye og effektive arbejdsgange og ser, hvordan du bruger både nye og eksisterende værktøjer i programmerne.

Du lærer også om følgende emner:

  • Se en række nye værktøjer i InDesign
  • Sådan opsætter du layouts med Griddify
  • Lær at bruge det smarte værktøj Column Guides
  • Sådan kan du bruge GREP styles
  • Få overblikket over nye funktioner i Illustrator
  • Lær at bruge Freeform Gradient i Illustrator

Se InDesign og Illustrator videoen her

Tip: Videoen er inddelt i kapitler så du kan navigere mellem de forskellige emner. Kig efter dette ikon: vimeo-chapters


Om instruktørenkristian-k-certified-instructor--150x150
Kristian Rasmussen er selvstændig grafiker, illustrator og skønlitterær forfatter. Kristians spidskompetencer er indenfor Illustrator og InDesign og han holder også visuelle kurser i grafisk design, layout, typografi og kreativitet.

Vil du lære mere fra Kristian?
Kristian er instruktør på certificerede InDesign, Illustrator og Photoshop kurser hos Softworld. Du kan også få rådgivning, hjælp til konkrete arbejdsopgaver, kreativ sparring og 1;1 undervisning (online eller fysisk). Hør mere om dine muligheder – Kontakt os på telefon 7020 8055 og skrive til os på kursus@softworld.dk.

Du kan også deltage på et InDesign kursus hos Softworld – læs mere og se alle kurserne her »

 

 
authorIcon Af Softworld-DK

Softblog drives af Softworld, der er et internationalt træningscenter med fokus på digital visuel kommunikation. Siden 1995 har vi hjulpet kreative medarbejdere med at tilegne sig tidssvarende kompetencer i en kreativ og grafisk branche i konstant forandring. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

Seneste blogindlæg


Kurser og workshops
grafiske-kurser-blog

After Effects kurser
På vores certificerede kurser i Aarhus og København får du det fulde overblik over After Effects. Se After Effects kurserne >>

InDesign kurser
Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Se InDesign kurserne >>

UX design & WordPress kurser
Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Se web design kurserne >>


 

Se flere kurser