ny-workshop-brand-design

Nyt om grafisk design og digitale medier

  Så enkelt kan det være: Lær at bygge jeres egen hjemmeside

  blog-wordpress-saa-nemt-er-det

  Det kan være dyrt, at få lavet en hjemmeside hos et bureau – og læg dertil de mange supporttimer, man må betale for efterfølgende, når der skal rettes eller tilføjes.

  I dag findes der programmer og systemer, som er lette at arbejde med. Ved at tage på kursus hos Softworld kan du lære at bygge den helt selv.

  Det at bygge en hjemmeside var for ganske få år siden noget, man hyrede dyre specialister til. I dag er der masser af muligheder for at bygge den selv i virksomheden. Med de nye programmer er det blevet langt lettere at gøre det selv. Og så sparer man massevis af dyre supporttimer, når der skal ændres eller tilføjes på hjemmesiden.

  Hos Softworld sætter vores instruktører sig altid ind i, hvordan man bruger den nyeste tilgængelige teknologi på markedet. Det gør vi, fordi ved, at det, der var svært i går – kan være løst i morgen. En af de ting, som er blevet væsentligt lettere på meget kort tid er kunsten at bygge en hjemmeside.

  Det er på kort tid blevet et af vores mest populære kurser – og i løbet af bare få timers undervisning vil du være i stand til at bygge og konstruere en hjemmeside. Du vil også lære, hvordan du tilføjer eller retter i det, i allerede har fået lavet.

  "Jeg havde fået lavet hjemmesiden til min virksomhed af en professionel, men da jeg ville ændre noget tekst på den, viste det sig, at han havde kodet det hele. Og da jeg ikke har forstand på at kode og programmere, så kan jeg ikke redigere min hjemmeside,” fortæller en af Softworlds kursister.

  Derfor har hun gjort brug af Softworlds WordPress kurser. WordPress er et gratis og brugervenligt CMS-system, hvor du kan lære at bygge din hjemmeside op, så den passer lige nøjagtigt til din virksomhed.

  WordPress har udover platformens standard funktionalitet også mulighed for, at man kan tilføje ekstra funktionalitet til sin hjemmeside – fx integrering til Facebook eller nyhedsbreve. Det kan også være en webshop eller en blogside. Disse ekstra funktionaliteter kaldes for plugins.

   

  Læs meget mere om plugins her: 5 gode råd til at vælge det rette plugin >> 

   
  authorIcon Af Softworld-DK

  Softblog drives af Softworld, der er et internationalt træningscenter med fokus på digital visuel kommunikation. Siden 1995 har vi hjulpet kreative medarbejdere med at tilegne sig tidssvarende kompetencer i en kreativ og grafisk branche i konstant forandring. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

  Seneste blogindlæg


  Kurser og workshops
  grafiske-kurser-blog

  Online kurser
  Vil du lære de mest populære Adobe programmer online? Deltag på 3-timers kurser hjemmefra eller på kontoret. Læs mere om online kurser her >>

  After Effects kursus
  På dette 3-dages kursus i Aarhus og København får du det fulde overblik over After Effects. Læs mere om kurset >>

  InDesign kursus
  Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Læs mere om kurset >>

  UX design kursus
  Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Læs mere om kurset >>

  Se flere kurser