placeholder_200x200

Seneste nyt om grafisk design og digitale medier

  Sådan opsætter du en indholdsfortegnelse i InDesign [VIDEO]

  Indholdsfortegnelser kan tit være besværlige at arbejde med, og mange har problemer med at få automatiserede indholdsfortegnelser til at fungere i programmer som Word.

  De fleste grafikere vil anbefale, at sideopsætning og indholdsfortegnelser altid laves i InDesign fremfor tradtionelle tekstbehandlingsprogrammer. InDesign har nemlig en lang række funktioner, der gør det enkelt at lave automatiserede indholdsfortegnelser i store, mangesidet dokumenter.

  I denne video laver InDesign ekspert, Kristian Rasmussen, en step-by-step gennemgang af, hvordan du laver indholdsfortegnelser i InDesign. Så hav InDesign klar, og så vil du nemt og hurtigt kunne lave din egen indholdsfortegnelse med denne guide.  

   

   

  Lær at producere reklamemateriale og flyers i InDesign

  Hos Softworld kan du deltage på en række InDesign kurser, både på øvet og basis-niveau. Læs mere og se udvalget af kurser på dette link »
  authorIcon Af Softworld-DK

  Softblog drives af Softworld, der er et internationalt træningscenter med fokus på digital visuel kommunikation. Siden 1995 har vi hjulpet kreative medarbejdere med at tilegne sig tidssvarende kompetencer i en kreativ og grafisk branche i konstant forandring. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

  Seneste blogindlæg


  Kurser og workshops
  grafiske-kurser-blog

  Online kurser
  Vil du lære de mest populære Adobe programmer online? Deltag på 3-timers kurser hjemmefra eller på kontoret. Læs mere om online kurser her >>

  After Effects kursus
  På dette 3-dages kursus i Aarhus og København får du det fulde overblik over After Effects. Læs mere om kurset >>

  InDesign kursus
  Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Læs mere om kurset >>

  UX design kursus
  Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Læs mere om kurset >>

  Se flere kurser