ny-workshop-brand-design

4 Illustrator-videoer, der viser dig smarte værktøjer

  Lynguide til Illustrator: 4 videoer, der viser dig smarte værktøjer

  Lynguide-basis

  I denne mini-serie bliver du klogere på Illustrator og nogle af de mange funktioner og værktøjer som programmet tilbyder.

  Adobe Certified instruktør Kristian Kædegaard underviser og inspirerer dig til, hvad du kan producere i Adobes program til vektor-baseret grafik.

   

  Illustrator har mange fantastiske og brugervenlige værktøjer til produktion af vektografik, der kan skaleres op i fuld størrelse uden at miste kvaliteten.

  I denne mini-serie bliver du undervist i, hvordan du kan male med en lynlås, blande farver med værktøjet Blend tool, tegne dine egne mønstre og blive klogere på, hvorfor matematik er ekstra sjovt, når man arbejder i Illustrator.

  Del 1 : Matematik i Illustrator

  Matematik er hverken tørt eller kedeligt i Adobe Illustrator. Se hvordan du nemt og hurtigt kan tegne et yin og yang tegn ved hjælp at simpel matematik.

   


  Del 2 : Tegn en lynlås

  I Illustrator kan Pensler bruges til meget mere end til bare at "male" med. Lær, hvordan du selv kan lave en pense der kan tegne med lynlåse.

   


  Del 3 : Tegn mønstre

  Hvordan designer du dine egne mønstre i Illustrator? I denne video ser vi på, hvordan man kan lave tre forskellige mønstre ved at lave variationer af af ét mønster.

   


  Del 4 : Bland farver

  I denne video skal vi se nærmere på, hvordan man kan tegne et neon farvet S i illustrator ved hjælp af værktøjet Blend Tool.

   

   

  Vi håber at denne videoserie til Illustrator har givet dig mod på at komme i gang med programmet!

   


  Lær Illustrator fra en certificeret ekspert på et kursus

  Hos Softworld kan du lære Illustrator på forskellige niveauer fra vores certificerede eksperter med lang erfaring i programmet.

  Med Illustrator øger du dine muligheder for at skabe unikke illustrationer, der skiller sig ud. Det handler ikke om at kunne tegne for at kunne bruge Illustrator. Programmet har så mange fantastiske og brugervenlige værktøjer, hvor du får alt det flotte forærende.

   

  illustrator-basisIllustrator Basis – Lær Illustrator på 2 dage

  På dette Illustrator kursus0 bliver du komfortabel med brugerfladen i Illustrator, og får kendskab til programmets mest anvendte funktioner og værktøjer.

  Vores certificerede Illustrator instruktør har lang erfaring i programmet og guider dig gennem programmets basale værktøjer og funktioner.

  illustrator-rutineret-kursusIllustrator Rutineret – Kom videre i Illustrator på 2 dage

  Kom med på 2 inspirerende dage og få dybere kendskab til mange af de effektive og tidsbesparende metoder, der er til rådighed i Illustrator.

  For at deltage anbefaler vi, at du arbejder med Illustrator til dagligt og kender til de grundlæggende funktioner i programmet.

   

  authorIcon Af Sheila Bazaz Kjerulff

  Sheila Bazaz Kjerulff er uddannet i Design & Business med speciale i storytelling, konceptuel kommunikation samt kampagne- og cross media-løsninger. Hun arbejder særligt med digital content produktion og har erfaring med video, digital design og grafisk design fra både små iværksætter- og større internationale virksomheder.

  Seneste blogindlæg


  Kurser og workshops
  grafiske-kurser-blog

  After Effects kursus
  På dette 3-dages kursus i Aarhus og København får du det fulde overblik over After Effects. Læs mere om kurset >>

  InDesign kursus
  Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Læs mere om kurset >>

  UX design kursus
  Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Læs mere om kurset >>

   

  Se flere kurser