ny-workshop-brand-design

Lynguide til InDesign: Del 4 – Værktøjer og struktur

  Lynguide til InDesign: Del 4 – Værktøjer og struktur

  Lynguide-indesign-del4-struktur

  I fjerde og sidste del af vores lynguide til InDesign lærer du mere om de strukturelle værktøjer i InDesign. Du får et godt overblik over brugerfladen, paneler, værktøjer og at definere dine egne farvepaletter.

  InDesign lynguide – videoserie på 4 dele
  I en serie af 4 videoer får du en grundig introduktion til InDesign – et af Adobes mest populære programmer


  Mange InDesign-produktioner består af flere sider. I videoen nedenfor guider vores InDesign ekspert dig i at opsætte mastersider og automatisk sidetal, så du opnår fuld kontrol over dine dokumenter og kan udføre rettelser på en effektiv måde.

  Lær om struktur i InDesign i videoen her:

   

  Vi håber at denne videoserie til InDesign har givet dig mod på at komme i gang med programmet! 

  Fik du set de andre videoer i serien?
  Del 1: Introduktion til InDesign
  Del 2: Sådan arbejder du med fotos og grafik i InDesign

  Del 3: Sådan arbejder du med tekst i InDesign

   

  Lær InDesign fra en certificeret ekspert på et kursus

  Hos Softworld kan du lære InDesign på forskellige niveauer fra vores certificerede eksperter med lang erfaring i programmet. Ved at deltage på et kursus sikrer du, at du lærer at arbejde effektivt fra start så du kan fokusere på at producere visuelt flotte grafiske designs med InDesign.

   

  indesign-kursusInDesign Basis – Lær InDesign på 2 dage

  På dette InDesign kursus i København og Aarhus bliver du komfortabel med brugerfladen i InDesign, og får kendskab til programmets mest anvendte funktioner og værktøjer.

  Vores certificerede InDesign instruktør har lang erfaring i programmet og guider dig gennem programmets basale værktøjer og funktioner.

  indesign-pakketilbud-thInDesign Rutineret – Kom videre i InDesign på 2 dage

  Kom med på 2 inspirerende dage og få dybere kendskab til mange af de effektive og tidsbesparende metoder, der er til rådighed i InDesign.

  For at deltage anbefaler vi, at du arbejder med InDesign til dagligt og kender til de grundlæggende funktioner i programmet.

   
  authorIcon Af Softworld-DK

  Softblog drives af Softworld, der er et internationalt træningscenter med fokus på digital visuel kommunikation. Siden 1995 har vi hjulpet kreative medarbejdere med at tilegne sig tidssvarende kompetencer i en kreativ og grafisk branche i konstant forandring. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

  Seneste blogindlæg


  Kurser og workshops
  grafiske-kurser-blog

  Online kurser
  Vil du lære de mest populære Adobe programmer online? Deltag på 3-timers kurser hjemmefra eller på kontoret. Læs mere om online kurser her >>

  After Effects kursus
  På dette 3-dages kursus i Aarhus og København får du det fulde overblik over After Effects. Læs mere om kurset >>

  InDesign kursus
  Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Læs mere om kurset >>

  UX design kursus
  Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Læs mere om kurset >>

  Se flere kurser