ny-workshop-brand-design

Lynguide til InDesign – En videoserie på 4 dele

Lynguide til InDesign – En videoserie på 4 dele

Videoserie-lynguide-til-InDesign

Skal du i gang med at producere visuelt materiale som f.eks. flyers, brochurer, e-bøger eller andre former for grafik til print og digitale medier?

Så har du nok allerede kigget på InDesign, et af branchens mest populære programmer for grafikere og layoutere, der ønsker fuld frihed med sine kreative produktioner.

I denne serie af 4 videoer får du en grundig introduktion til InDesign – et af Adobes mest populære programmer.

Vores certificerede Adobe ekspert og en af instruktørerne på InDesign kurserne hos Softworld guider dig igennem de vigtigste funktioner i programmet, så du kommer godt fra start.

Følg med i løbet af de kommende uger, hvor du kan lære om layout, billeder, grafik og tekstopsætning i InDesign. 

Lynguide til InDesign del 1: Introduktion til programmet

I første del af serien får du overblikket over, hvordan du opsætter et grafisk layout til f.eks. en brochure eller en flyer fra bunden af med grafik, tekst og visuelle effekter.

Se med her!

 

Se del 2 af serien her: InDesign lynguide del 2: Fotos og grafik

Kom godt fra start i InDesignSe vores udvalg af InDesign kurser her »
authorIcon Af Softworld-DK

Softblog drives af Softworld, der er et internationalt træningscenter med fokus på digital visuel kommunikation. Siden 1995 har vi hjulpet kreative medarbejdere med at tilegne sig tidssvarende kompetencer i en kreativ og grafisk branche i konstant forandring. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

Seneste blogindlæg


Kurser og workshops
grafiske-kurser-blog

After Effects kurser
På vores certificerede kurser i Aarhus og København får du det fulde overblik over After Effects. Se After Effects kurserne >>

InDesign kurser
Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Se InDesign kurserne >>

UX design & WordPress kurser
Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Se web design kurserne >>


 

Se flere kurser

Find dit næste kreative kursus

Hos Softworld kan du deltage på en række kurser i InDesign, Photoshop, Illustrator, After Effects og WordPress.