ny-workshop-brand-design

Lynguide til InDesign – En videoserie på 4 dele

  Lynguide til InDesign – En videoserie på 4 dele

  Videoserie-lynguide-til-InDesign

  Skal du i gang med at producere visuelt materiale som f.eks. flyers, brochurer, e-bøger eller andre former for grafik til print og digitale medier?

  Så har du nok allerede kigget på InDesign, et af branchens mest populære programmer for grafikere og layoutere, der ønsker fuld frihed med sine kreative produktioner.

  I denne serie af 4 videoer får du en grundig introduktion til InDesign – et af Adobes mest populære programmer.

  Vores certificerede Adobe ekspert og en af instruktørerne på InDesign kurserne hos Softworld guider dig igennem de vigtigste funktioner i programmet, så du kommer godt fra start.

  Følg med i løbet af de kommende uger, hvor du kan lære om layout, billeder, grafik og tekstopsætning i InDesign. 

  Lynguide til InDesign del 1: Introduktion til programmet

  I første del af serien får du overblikket over, hvordan du opsætter et grafisk layout til f.eks. en brochure eller en flyer fra bunden af med grafik, tekst og visuelle effekter.

  Se med her!

   

  Se del 2 af serien her: InDesign lynguide del 2: Fotos og grafik
  authorIcon Af Sheila Bazaz Kjerulff

  Sheila Bazaz Kjerulff er uddannet i Design & Business med speciale i storytelling, konceptuel kommunikation samt kampagne- og cross media-løsninger. Hun arbejder særligt med digital content produktion og har erfaring med video, digital design og grafisk design fra både små iværksætter- og større internationale virksomheder.

  Seneste blogindlæg


  Kurser og workshops
  grafiske-kurser-blog

  Online kurser
  Vil du lære de mest populære Adobe programmer online? Deltag på 3-timers kurser hjemmefra eller på kontoret. Læs mere om online kurser her >>

  After Effects kursus
  På dette 3-dages kursus i Aarhus og København får du det fulde overblik over After Effects. Læs mere om kurset >>

  InDesign kursus
  Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Læs mere om kurset >>

  UX design kursus
  Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Læs mere om kurset >>

  Se flere kurser