ny-workshop-brand-design

Lynguide til InDesign: Fotos og grafik

Lynguide til InDesign: Del 2 – Fotos og grafik

Lynguide-indesign-del2-fotos

I del 2 af vores lynguide til InDesign bliver du klogere på, hvordan du arbejder med grafik og billeder i InDesign.

InDesign lynguide – videoserie på 4 dele
I en serie af 4 videoer får du en grundig introduktion til InDesign – et af Adobes mest populære programmer

Du lærer også, hvordan du sikrer, at de grafikker og billeder, du bruger i dine grafiske produktioner, også ser godt ud, når du sender dit layout til trykkeriet.

I videoen viser Adobe certificeret ekspert Kristian dig trin for trin, hvordan du importerer billeder ind i InDesign på rigtig måde, lægger effekter på dine billeder samt tilpasser og beskærer billeder.

Sidst men ikke mindst så får du nyttige tips til at tjekke opløsningen på dine fotos, så din grafiske produktion holder en høj kvalitet, også til tryk og print.

Se med her: 

Fik du set del 1 af lynguiden til InDesign?

I første del af serien får du overblikket over, hvordan du opsætter et grafisk layout til f.eks. en brochure eller en flyer fra bunden af med grafik, tekst og visuelle effekter. Se med her >>
authorIcon Af Sheila Bazaz Kjerulff

Sheila Bazaz Kjerulff er uddannet i Design & Business med speciale i storytelling, konceptuel kommunikation samt kampagne- og cross media-løsninger. Hun arbejder særligt med digital content produktion og har erfaring med video, digital design og grafisk design fra både små iværksætter- og større internationale virksomheder.