ny-workshop-brand-design

I hvilken retning kan du udvikle dig? Del 1: Webdesigner med sans for de magiske detaljer

  I hvilken retning kan du udvikle dig? Del 1: Webdesigner med sans for de magiske detaljer

  Webwizard2d-01-3
  Det handler ikke nødvendigvis om at tage en helt ny retning i din karriere. Men måske bare at tilføje et andet repertoire til dine kompetencer, sådan at du udvider dine muligheder, får nye og spændende opgaver og skaber en udvikling for dig selv og den virksomhed, du arbejder i. 

   

  Vi præsenterer i de kommende uger 4 oplagte retninger, hvor efterspørgslen er stor i øjeblikket, og hvor du ret let kan opnå den nødvendige viden til at få en andel af de muligheder, som efterspørgslen giver.

  Følg med i de næste uger, hvor du kan lade dig inspirere til at få nye kompetencer som:

   

  1) Webdesigner med sans for de magiske detaljer
  2) Skarp Grafisk Ekspert med æstetisk forståelse
  3) Video og animationsartist der kan det, de andre misunder
  4) Den efterspurgte Marketing Grafiker, der kan mere end tekst og billeder

     Del 1 af 4: Webdesigner med sans for de magiske detaljer

  For en Webdesigner med sans for de magiske detaljer handler det ikke kun om at lære at programmere og bygge hjemmesider eller kun om at designe. Der er stor efterspørgsel på ressourcer, der kan kombinere design, kommunikation og som også kan udføre den rent tekniske del af en hjemmeside.

  Har du i forvejen kompetencer indenfor design og layout og kender din InDesign, Photoshop og/eller Illustrator?

  Så kan du toppe disse kvalifikationer med en god forståelse for, hvordan man bygger websider, designer digitale brugerrejser og skaber levende elementer til webløsninger. Ikke bare i teorien men også, så du kan komme et sted hen, hvor du rent praktisk kan udføre det. 

   

  Hvordan topper du dine kvalifikationer med web færdigheder? 
  – Her får du opskriften:

   

  scroll

   1. LÆR UX DESIGN
  Moderne digitale løsninger kræver gennemtænkte digitale brugeroplevelser. Ved at forstå hvad UX indebærer samt kende værktøjer til godt UX design, er du godt på vej til at kunne kalde dig en Webdesigner med sans for de magiske detaljer. 

  Deltag f.eks. på kurset UX Design & Digitale Brugeroplevelser, hvor du får styr på begrebet User Experience og lærer at anvende UX teori i praksis. 

     magic-wand 2. LÆR WORDPRESS
  WordPress er verdens mest anvendte CMS (Content Management System). Med WordPress kan du udvikle websider og blogs hurtigt – uden at sætte dig ind i kode og programmering. 

  Deltager du f.eks. på kurserne WordPress Basis og WordPress Udvidet, lærer du at bygge websider baseret på de færdigheder, du nu har fået inden for UX design og brugeroplevelser i step 1.  

     wizard

  3. LÆR ADOBE ANIMATE CC
  Med Animate CC kan du designe interaktiv grafik og animation til digitale løsninger såsom websider, apps og spil. Med få klik kan du herefter eksportere til forskellige formater, f.eks. HTML5, Flash eller SVG.

  Du slutter denne rejse af med et Animate CC Basis kursus. Her lærer du at bygge bevægelige elementer og animerede bannere – klar til brug på digitale platforme. 

     Med denne samling af kompetencer kan du nu tilbyde at designe og udvikle websider og interaktivt indhold på egen hånd som en Webdesigner med sans for de magiske detaljer. Det er der ikke mange, der kan, og dermed vil du stå unikt i forhold til nuværende og kommende jobmuligheder.

  (Bemærk: Rækkefølgen er ikke vigtig andet end, at du logisk set skal tage WordPress Basis før WordPress Udvidet).

  Her kan du læse mere om Webdesigner kurserne:

  ux-design-workshopUX Design og Digitale Brugeroplevelser • 2 dage
  Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser med resultatorienteret brugerinteraktion og overbevisende design.

  Kurset er bygget op om teorier, forskning og akademisk anderkendt materiale, som gør, at din design-struktur og dine design-valg er forankret troværdigt.

    

  wordpress-udvidet-design-layout-thWordPress Basis og WordPress Udvidet • 2 dage
  På kurset WordPress Basis lærer du at opsætte og tilpasse websider i WordPress. På kurset WordPress Udvidet bliver du helt fortrolig med de mange muligheder, der findes, så du kan designe frit og skabe et skræddersyet og unikt webdesign i WordPress.

   

  animate-ccAnimate CC Basis 3 dage
  Et kursus i Animate CC giver dig mange anvendelsesmuligheder og er meget anvendeligt for grafikere, designere og andre, der vil i gang med produktion af bl.a. web-bannere og interaktiv grafik til digitale platforme.

   

   

  Kurserne beskrevet i dette blogindlæg dækker 7 dage til en samlet pris på kr. 29.980,- ekskl. moms. Skriv til os på kursus@softworld.dk for at høre mere om kurserne og dit udbytte. Du er også velkommen til at ringe på telefon 7020 8055.
  authorIcon Af Softworld-DK

  Softblog drives af Softworld, der er et internationalt træningscenter med fokus på digital visuel kommunikation. Siden 1995 har vi hjulpet kreative medarbejdere med at tilegne sig tidssvarende kompetencer i en kreativ og grafisk branche i konstant forandring. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

  Seneste blogindlæg


  Kurser og workshops
  grafiske-kurser-blog

  Online kurser
  Vil du lære de mest populære Adobe programmer online? Deltag på 3-timers kurser hjemmefra eller på kontoret. Læs mere om online kurser her >>

  After Effects kursus
  På dette 3-dages kursus i Aarhus og København får du det fulde overblik over After Effects. Læs mere om kurset >>

  InDesign kursus
  Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Læs mere om kurset >>

  UX design kursus
  Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Læs mere om kurset >>

  Se flere kurser