ny-workshop-brand-design

Nyheder og opdateringer i Adobe Creative Cloud

  Nyheder og opdateringer i Adobe Creative Cloud

  C

  I løbet af sommeren er Adobe kommet med en række forbedringer og opdateringer til bl.a. Photoshop, InDesign, Premiere Pro, Premiere Rush og Illustrator.

  Her har vi samlet et overblik og en opsummering af nogle af de bedste opdateringer i de mest populære Creative Cloud-programmer.

  photoshop-nyt

  Nyheder i Photoshop

  Subject Selection

  Photoshop har fået en stærkt forbedret subjekt-selekteringsfunktion, der hjælper dig til at vælge og isolere f.eks. ansigter, hår og andre ‘svære’ elementer på en nemmere og mere nøjagtig måde end tidligere.

  Select Subject Portrait

  Med ‘Sensei’, Adobes kunstig intelligens teknologi, er Photoshop også blevet bedre til at finde, vælge og fjerne elementer i portrætter og billeder.

  Lad os sige, at du har et portrætbillede, som du gerne vil lægge på en anden baggrund. 

  Photoshop Select subjectIllustration fra Adobe

  Med den nye Select Subject Portrait-funktion er det nemmere end nogensinde at bibeholde alle detaljerne i portrættet med ét klik. Det giver dig et hurtigere arbejdsflow og et bedre resultat.

  Photoshop Camera app

  Vidste du, at Photoshop har sin egen kamera-app til iPhone og Android? Den er gratis og indeholder en masse filtre, effekter, portrætindstillinger og muligheder for justering af billeder med et professionelt resultat. Du kan også justere mere avancerede ting som farver, kontrast, hvidbalance og meget mere.

  Du kan hente Photoshop Camera i App Store og Google Play Store.photoshop-kameraIllustration fra Adobe

   

  premiere-pro-nyt

  Nyheder i Premiere Pro

  Adobe Stock Audio

  Det populære videoredigeringsprogram Premiere Pro kommer nu med integration til Adobe Stock Audio. Nu kan du derfor finde og købe musik og soundtracks direkte i programmet og bruge i dine projekter. Du kan vente med at købe en licens til et stykke musik, til du skal eksportere din færdige produktion og er sikker på, at du skal bruge det.

  Scene Edit Detection

  Også i Premiere Pro er der kunstig intelligens i gang. Scene Edit Detection funktionen kan analysere videoklip og herefter automatisk oprette markører, f.eks. når der er et sceneskifte i et klip eller en video.

  Auto Reframe

  Med denne smarte funktion kan du automatisk skifte størrelsesformat på din video, så den passer til forskellige medier som f.eks. Facebook, YouTube og Instagram. Funktionen sørger for, at det mest fremtrædende punkt i en video holder sig i fokus, når andre dele af videoen bliver beskåret for at passe andre formater og aspekter. 

   

  premiere-rush-nyt

  Premiere Rush

  Premiere Rush, som er en lettere version af Premiere Pro, får også Auto Reframe funktionaliteten i næste opdatering. Det er godt givet ud, hvis du f.eks. skal redigere video til både Instagram og YouTube og har brug for at vise din video i forskellige størrelser og formater.

  ken-burns-effekt-rush"Ken Burns" effekt
  Rush har også endelig fået en “Ken Burns” effekt, så du kan skabe spændende zoom-ind effekter, hvis du bruger stillbilleder i dine videoer. Denne funktion hedder Pan & Zoom i effektpanelet i Rush. 

   

   

  indesign-nyt

  Nyheder i InDesign

  InDesign har fået nogle opdaterede funktioner for nemmere online samarbejde i dokumenter og filer.

  Med den nye “Share for Review” funktion kan kunder eller kollegaer i dit team skrive rettelser og tilføje kommentarer direkte via et link, som du deler med dem.

  I den seneste opdatering er den avancerede ‘Sensei’ teknologi også blevet indstillet til  automatisk at søge efter og finde manglende fonttyper.

  Se en video, der viser hvordan Share for Review, fungerer:

   

   

  illustrator-nyt

  Nyheder i Illustrator

  100x canvas

  Illustrator-brugere, der skal producere design til store formater som busreklamer og reklameskilte, kan nu få glæde af 100 gange mere arbejdsplads i programmet og mulighed for at skalere dit design til print i store størrelser.

  Illustration fra Adobe


  Cloud dokumenter

  Illustrator har også fået nogle opgraderinger i forbindelse med at arbejde på tværs af flere programmer. Via Cloud Documents kan du holde styr på ændringer i dine filer og gå tilbage til tidligere versioner med et enkelt klik. Cloud Documents gør det også nemt at importere Illustrator-filer i f.eks. Photoshop og Adobe XD.

   

  Bliv proff i Adobe programmerne på et certificeret kursus

  I efteråret kan du deltage på en masse spændende kreative kurser i Photoshop, Premiere Pro, Premiere Rush, InDesign og Illustrator i København og Aarhus!

  På vores kurser sørger vi for at klæde dig og dine kollegaer fra branchen godt på med efterspurgte færdigheder. Instruktørerne er certificerede fra Adobe og har lang praktisk produktionserfaring i programmerne. 

  Se alle kurserne på dette link >>

   

   

   
  authorIcon Af Softworld-DK

  Softblog drives af Softworld, der er et internationalt træningscenter med fokus på digital visuel kommunikation. Siden 1995 har vi hjulpet kreative medarbejdere med at tilegne sig tidssvarende kompetencer i en kreativ og grafisk branche i konstant forandring. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

  Seneste blogindlæg


  Kurser og workshops
  grafiske-kurser-blog

  After Effects kursus
  På dette 3-dages kursus i Aarhus og København får du det fulde overblik over After Effects. Læs mere om kurset >>

  InDesign kursus
  Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Læs mere om kurset >>

  UX design kursus
  Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Læs mere om kurset >>

  Se flere kurser