placeholder_200x200

Seneste nyt om grafisk design og digitale medier

Photoshop versus InDesign del 3 af 3

2016-indesign-vs-photoshop-del3.jpg

Over de sidste par måneder har vi skrevet to blogindlæg, der har vakt stor interesse - og også lidt debat - hvor vi har sammenlignet InDesign og Photoshop.

Der er ingen tvivl om, at de to programmer har hver sine kvaliteter og er lavet til hvert sit formål. At måle de to programmer op mod hinanden er derfor ikke noget man nødvendigvis gør med stor success og måske heller ikke noget man burde. De er vidt forskellige.

 

infografik-photoshop-indesign2-968x1024Hvem kan hvad?

Alligevel støder man som kursusvirksomhed en gang imellem på undren omkring, hvilket et af programmerne der passer bedst til en given opgave.

Ofte handler det om den konkrete opgave du sidder med. Og mange (selv rutinerede grafikere og designere) har en tendens til at bruge det program de er bedst til – også til opgaver som optimalt set vil udføres bedre og hurtigere med det andet program.

I infografikken til højre har vi samlet nogle af de opgaver man tit står med som grafiker, og om det er InDesign eller Photoshop der bedst er i stand til at løse disse.

 

Til syvende og sidst er det op til hver enkelt, hvordan man er mest komfortabel med at løse opgaverne. Men forudsætningerne for hvad de to programmer kan, er det helt klart en fordel at kende til.

Find dit næste InDesign-kursus her og Photoshop-kursus her
authorIcon Af Softworld-DK

Softblog drives af Softworld, der er et internationalt træningscenter med fokus på digital visuel kommunikation. Siden 1995 har vi hjulpet kreative medarbejdere med at tilegne sig tidssvarende kompetencer i en kreativ og grafisk branche i konstant forandring. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

Seneste blogindlæg


Kurser og workshops
grafiske-kurser-blog

After Effects kurser
På vores certificerede kurser i Aarhus og København får du det fulde overblik over After Effects. Se After Effects kurserne >>

InDesign kurser
Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Se InDesign kurserne >>

UX design & WordPress kurser
Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Se web design kurserne >>


 

Se flere kurser

Find dit næste kreative kursus

Hos Softworld kan du deltage på en række kurser i InDesign, Photoshop, Illustrator, After Effects og WordPress.