placeholder_200x200

Adobe Premiere Pro 2021

Adobe Premiere Pro 2021 – nyheder og værktøjer

Det nyeste version af Adobe Premiere Pro er kommet med et par spændende nye opdateringer, der blandt andet gør det nemmere at finde lyd og musik til dine produktioner.

Her i blogindlægget får du en gennemgang af 4 af de smarteste nye funktioner og værktøjer i programmet!

Skal du i gang med videoredigering og er nysgerrig på, hvad du kan med programmet?
Få en introduktion til Premiere Pro i vores Premiere Pro guide her »

1. Søg og find musik – direkte i Premiere Pro
Med den nye Audio Stock feature, der er en del af Essential Sounds Panelet, kan du nu søge efter musik og købe rettighederne til lyden direkte i Premiere Pro. Det sparer dig for en masse tid, hvor du skal lede efter musik i diverse online biblioteker.

Med Audio Stock har du et kæmpe online bibliotek, der er sorteret efter ”mood”, ”genre”, ”tempo” og meget mere, integreret i Premiere Pro.

2. Arbejd mere effektivt med automatisk scene-detection
Desuden kan du glæde dig til den nye Scene Edit Detection, der sætter automatiske redigeringsmarkører, hver gang den opdager et klip i en mastersekvens.

Featuren er super brugbar, hvis du sidder med færdigredigeret materiale, hvor du skal finde de steder, der er klippet – for eksempel i forbindelse med color correction eller hvis du blot skal redigere en låst mastersekvens på ny.

3. Bedre workflow med captions og undertekster
Med det helt nye Captions værktøj kan du nu hurtigt og effektivt tilføje captions og undertekster til dine videoer via det intuitive Essential Graphics panel. 

4. Nem udskiftning af videomateriale og grafik
Nu er det også blevet nemmere at udskifte grafikker som logoer, tekst og video som findes i Motion Graphics skabeloner i programmet. Dermed bliver det også nemmere at inkorporere og ændre i After Effects grafikker, som du har importeret i din Premiere Pro produktion.

Se en video fra Adobe om funktionen her:


Er du Premiere Pro bruger og vil lære nye smarte og effektive værktøjer?

PP-rutineret-600x400På 2-dages kurset Premiere Pro Rutineret i København og Aarhus bliver du undervist af en certificeret Adobe ekspert og lærer vigtige og effektive workflows samt får en række ny inspiration til dit arbejde i programmet. 

Læs mere om kurset her »»

Af Softworld-DK

Softblog drives af Softworld, der er et internationalt træningscenter med fokus på digital visuel kommunikation. Siden 1995 har vi hjulpet kreative medarbejdere med at tilegne sig tidssvarende kompetencer i en kreativ og grafisk branche i konstant forandring. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

Seneste blogindlæg


Kurser og workshops
grafiske-kurser-blog

Video & animation kurser
På vores certificerede kurser i Aarhus og København kan du lære After Effects, Premiere Pro og Adobe Animate. Se kurserne >>

InDesign kurser
Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Se InDesign kurserne >>

UX design & WordPress kurser
Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Se web design kurserne >>


 

Se flere kurser

Find dit næste kreative kursus

Hos Softworld kan du deltage på en række kurser i InDesign, Photoshop, Illustrator, After Effects og WordPress.