ny-workshop-brand-design

Nyt om grafisk design og digitale medier

Skab en animeret udgave af dig selv med Character Animator

character-animator-figurer-blog

Adobes nyeste tilskud på animationsfronten; Adobe Character Animator, byder på nye og spændende muligheder for at skabe bevægelig grafik og indhold på tværs af platforme.

I dette blogindlæg kigger vi på en demonstration af programmet og hvordan du kan importere karakterer fra f.eks. Illustrator og Photoshop ind i dine produktioner.

Character Animator til e-læring og undervisningsmateriale

Adobe har allerede en række karakterer du kan bruge til dine videoer – klar til brug.

Hvis du i ovenikøbet har nogle færdigheder i Illustrator og/eller Photoshop kan du derudover nemt importere dine egendesignede karakter ind i programmet og få dem til at bevæge både arme, ben, mund og øjne.

Det gør blandt andet, at programmet er særligt spændende for dem, der udvikler e-læring og online undervisningsmateriale. Her kan du nemlig bringe dine undervisere ind i dit interaktive indhold på en engagerende måde.

Her ser du et eksempel på figurer, der er designet i Illustrator og gjort klar til Character Animator:

Character-animator-figurer-1

 

Design unikke animerede udgaver af dig selv eller andre

Character-puppet

Ved at kombinere Illustrator og Photoshop med Character Animator kan du designe unikke og animerede udgaver af dig selv eller andre. Derefter importeres de ind i programmet og du kan starte det sjove arbejde med at få dem til at bevæge sig efter dine egne bevægelser. 

På den måde kan du gøre som Softworld-underviser og Adobe-ekspert Jimmy Machon har gjort – og designe en helt egen udgave af dig selv - i animeret format.

Jimmy har sørget for, at hans figur er sorteret i rigtige lag og dermed kan karakterens øjne og mund bevæge sig og blive styret via et web camera.

 

 

Du kan se Jimmys karakter "in action" i denne video:

 

 

Lær Character Animator på 1 dag i København og Aarhus

Dette nye og spændende kursus lærer dig at bruge Character Animator til animationsvideoer, præsentationer, e-læring, liveudsendelser og meget mere. Du bliver fortrolig med programmet og kommer i gang med dine egne kreative produktioner på no-time.

Læs om Character Animator kurset her >>

 


Modtag vores nyhedsbrev og hent en videoguide (PDF)

softworld hent en videoguide

I denne 44-siders begynder-guide i videoproduktion får du insider-viden, gode ressourcer og kendskab til de programmer, du behøver for at fuldføre din kreative vision.

TILMELD OG HENT VIDEO GUIDEN
authorIcon Af Softworld-DK

Softblog drives af Softworld, der er et internationalt træningscenter med fokus på digital visuel kommunikation. Siden 1995 har vi hjulpet kreative medarbejdere med at tilegne sig tidssvarende kompetencer i en kreativ og grafisk branche i konstant forandring. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

Seneste blogindlæg


Kurser og workshops
grafiske-kurser-blog

After Effects kurser
På vores certificerede kurser i Aarhus og København får du det fulde overblik over After Effects. Se After Effects kurserne >>

InDesign kurser
Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Se InDesign kurserne >>

UX design & WordPress kurser
Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Se web design kurserne >>


 

Se flere kurser

Find dit næste kreative kursus

Hos Softworld kan du deltage på en række kurser i InDesign, Photoshop, Illustrator, After Effects og WordPress.