kreative-grafiske-kurser

Spar tid og penge på dine grafiske produktioner i InDesign

  Spar tid og penge på dine grafiske produktioner i InDesign

  thumbnail_indesign-kursus-softworld

   

  Føler du dig til tider begrænset i dine kreative produktioner i InDesign? Måske fordi du mangler en grundlæggende forståelse for programmet, og indtil nu bare har prøvet dig frem?

  Peter Nørgaard, som er indehaver af eventbureauet Showagent, kunne inden sin deltagelse på et basis kursus i InDesign nikke genkendende til dette.

  Nedenfor gør han os klogere på, hvordan kurset har hjulpet ham til at udvikle kreative og færdige produktioner, som giver virksomheden et mere professionelt udtryk og sparer ham for tid og penge.

  Peter, hvorfor besluttede du at deltage på et basis kursus i InDesign?


  fbl150217bugtaler_peter_noergaard_0162-758x505

  ”Jeg er har et eventbureau, hvor det er meget vigtigt, at vi kan udføre forskellige grafiske opgaver og levere et professionelt og flot udtryk hver gang.

  Efter at have prøvet mig frem vurderede jeg, at et kursus i InDesign ville gavne mig”.  

  Begrænset af egne erfaringer

  På trods af at Peter til hverdag arbejder i InDesign, oplevede han gang på gang at være begrænset af sine egne erfaringer.

  ”Alt, hvad jeg lavede førhen i InDesign, var autodidakt. Jeg har selv tillært mig den viden og de erfaringer, jeg havde i programmet før kurset. Jeg følte mig dog konstant begrænset og manglede den grundlæggende forståelse for, hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde.”


  Hvilke opgaver er du så i stand til at udføre nu, som du ikke var i stand til at udføre før?

  ”Mange! Jeg er blevet i stand til at ændre tekstrammer og billedrammer og manipulere med billeder, så de får forskellige udtryk og former.

  Derudover har jeg lært om forskellige former for tekstopsætning samt opsætning af papirer og størrelser. Konturer og skærekanter vidste jeg heller ikke, hvordan fungerede. Jeg har derfor gang på gang sendt projekter til trykkeren med fejl, som de skulle rette inden tryk”.

  Et professionelt udtryk

  ”Det, at jeg nu selv er i stand til at udføre disse opgaver, har resulteret i, at jeg har sparet penge. Nu kan jeg nemlig sende færdiglavede projekter til trykkeren, som ikke skal rettes.

  Jeg er også blevet i stand til at lave mere professionelle og anderledes opsætninger, som jeg slet ikke vidste var mulige. Det har resulteret i, at jeg kan give virksomheden et mere professionelt udtryk”.

  Hvad har du ellers fået ud af din deltagelse på kurset?

  ”Jeg har lært en masse nye tips og tricks i programmet, som gør, at jeg kan arbejde hurtigere og spare en masse tid. Jeg har haft mange ahaoplevelser, og er blevet præsenteret for funktioner, som jeg ikke engang vidste eksisterede.

  Det har været meget lærerigt at blive undervist af en så kompetent underviser, som virkelig kunne gå i dybden med alle funktionerne”.


  Vil du også spare tid og penge på dine kreative projekter i InDesign? Så gør som Peter og kom godt i gang med InDesign allerede i dag. Du kan tilmelde dig et InDesign Basis kursus her.

  Er du allerede en haj til det basale men ønsker at lære nye og smarte værktøjer, som kan gøre dine produktioner mere kreative og spændende? Så se mere om et kursus i InDesign på rutineret niveau her.

  Du kan også gå fra begynder til mester på bare 2+2 dage. 
  authorIcon Af Camilla Thomas Norén

  Camilla Norén er uddannet Digital Konceptudvikler med speciale i digitale løsninger, værdiskabelse, kommunikation, projektledelse og markedsføring på tværs af medier. Hun er opdateret på de nyeste trends inden for teknologi, og arbejder særligt med digital markedsføring og digital content produktion.

  Seneste blogindlæg


  Kurser og workshops
  grafiske-kurser-blog

  After Effects kursus
  På dette 3-dages kursus i Aarhus og København får du det fulde overblik over After Effects. Læs mere om kurset >>

  InDesign kursus
  Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Læs mere om kurset >>

  UX design kursus
  Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Læs mere om kurset >>

   

  Se flere kurser