<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=622654084456109&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
placeholder_200x200

UX Nordic 2022

UX Nordic 2022 – mød nogle af Nordens bedste UX eksperter

UX Nordic conference

I august 2022 er der noget at glæde sig til for dig, der arbejder med design, grafisk produktion og digitale medier. Her løber nemlig konferencen UX Nordic 2022 af stablen  – midt i Aarhus.

Arrangementet, der holdes den 24. – 26. august, byder på både online workshops og fysiske events. Selve konferencen finder sted i Aarhus den 26. august på Radisson Blue Hotel og vil samtidig blive streamet til et virtuelt publikum. Det spændende event byder på håndplukkede foredragsholdere, spændende præsentationer og inspirerende workshops kombineret med rig mulighed for at networke og møde kollegaer fra branchen. 

Arrangørerne bag UX Nordic 2022 lover desuden kvalitetspræsentationer og oplæg fra nogle af branchens skarpeste hoveder, der giver dig yderst relevant indsigt om de seneste trends og tendenser i dagens digitale landskab. 

Deltag online eller via fysisk tilstedeværelse
Hvis du ikke har muligheden for at være fysisk tilstede kan du i ovenikøbet deltage på arrangementet og de mange workshops online fra din arbejdsplads eller dagligstue. 


Skal du deltage på UX Nordic 2022? Få rabat på din billet

Hvis du vil sikre dig en af de sidste billetter til UX Nordic 2022 i august så kan du med Softworlds eksklusive rabatkode spare 20% på arrangementet.

Du skal blot bruge koden UXN22SAVE20 når du tilmelder dig via deres hjemmeside her.

Få inspiration og viden fra førende UX eksperter

Omend om du arbejder med grafisk design og UX til dagligt, er beslutningstager eller virksomhedsejer, så er arrangørens mål at tilbyde alle en førsteklasses (bruger)oplevelse med værdifuld og aktuel indsigt omkring digitale design trends i 2022. 

Du kan læse mere om arrangementet på UX Nordic 2022's hjemmeside


Af Softworld-DK

Softblog drives af Softworld, der er et internationalt træningscenter med fokus på digital visuel kommunikation. Siden 1995 har vi hjulpet kreative medarbejdere med at tilegne sig tidssvarende kompetencer i en kreativ og grafisk branche i konstant forandring. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

Seneste blogindlæg


Kurser og workshops
grafiske-kurser-blog

Video & animation kurser
På vores certificerede kurser i Aarhus og København kan du lære After Effects, Premiere Pro og Adobe Animate. Se kurserne >>

InDesign kurser
Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Se InDesign kurserne >>

UX design & WordPress kurser
Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Se web design kurserne >>


 

Find dit næste kreative kursus

Hos Softworld kan du deltage på en række kurser i InDesign, Photoshop, Illustrator, After Effects og WordPress.