<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=622654084456109&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
placeholder_200x200

Seneste nyt om grafisk design og digitale medier

Videokommunikation er et hverdagsfænomen

c011-video-content-blog.jpg

Kan man producere professionelt videoindhold med ganske få virkemidler?
I denne video forklarer instruktør Michael Vrede hvad han vil lære dig på eventet "Fra idé til visuel kampagne" i Det Ny Teater den 15. april 2016.

Du har mindst ét kamera og det bor i din telefon
Du bruger det typisk til at tage fotografier, men du er bevidst om, at du kan lave en film i stedet. Du har måske en forventning om, at det er svært at lave en film. Det er ikke svært at optage en film. Kunsten er at få sagt og vist noget væsentligt for din historie.

Så forudsætningen for et kvalitativt audiovisuelt produkt er ikke lyssætning, scenografi, et klaptræ eller en scene med komplekst indhold. Kvaliteten er til stede, hvis du har en historie, der er værd at høre på og har en interessant visuel vinkel. Talking heads, lower thirds og dækbilleder hjælper dig langt henad vejen til en uniform fremstilling.

Passende udstyr er stadig fordelagtigt til enhver opgave, og springet fra en telefon til et produktionskamera med knivskarp lyd og flot lys er ikke uoverkommeligt. Du kan opstille, rigge og være klar til optagelse indenfor en time. To lyskilder, en pæn baggrund og fokus. Din indre instruktør kan agere scenograf, clapper, grip og gaffer uden at flække en eneste negl.

Det eneste, du har brug for, er en plan og en historie. Hvad er din historie?
Af Michael Vrede Nielsen

Michael har siden 2012 undervist i Premiere Pro CS6 og Adobe After Effects CS6, hvor han er Adobe Certified Instructor, samt i Final Cut Pro X, hvor han er Certified Expert.

Foruden at være underviser hos Softworld, så arbejder Michael med post-production. Michaels store erfaring med betyder at han udfører arbejde for en lang række af bureauer i ind- og udland, hvor en typisk opgave består i at bygge animationer op fra bunden, hvad end det er til reklamer, in-store advertising eller som broadcast og fiktion.

Se Michaels arbejde i Angry Art Productions her: angryart.dk

Seneste blogindlæg


Kurser og workshops
grafiske-kurser-blog

Video & animation kurser
På vores certificerede kurser i Aarhus og København kan du lære After Effects, Premiere Pro og Adobe Animate. Se kurserne >>

InDesign kurser
Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Se InDesign kurserne >>

UX design & WordPress kurser
Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Se web design kurserne >>


 

Find dit næste kreative kursus

Hos Softworld kan du deltage på en række kurser i InDesign, Photoshop, Illustrator, After Effects og WordPress.