placeholder_200x200

Seneste nyt om grafisk design og digitale medier

Guide: Sådan kan du tage professionelle produktbilleder

Vil du gerne sørge for, at dine og virksomhedens produktbilleder til digitale medier får et professionelt udseende?

Faktisk behøver du ofte ikke andet end din iPhone, en tripod, en lampe og basal kendskab til Photoshop for at være godt på vej! 

I videoen her giver vores Photoshop ekspert Kris dig smarte tips til, hvordan du ved hjælp af kun din telefons kamera-app og det rigtige lys kan tage flotte produktbilleder og efterfølgende arbejde med Photoshop masker for at give dem et professionelt look.

Med lidt photoshop-magi og en standerlampe kan du altså tage skarpe produktbilleder, der kan bruges til salg- og marketingsformål – alt sammen fra dit eget hjem eller fra kontoret.  

Se med i videoen nedenfor og få en nem step by step guide til, hvordan du kan tage gode produktbilleder og efterredigere dem med Photoshop. 

 

 

Skal du blive skarp til at justere og optimere produktbilleder i Photoshop? Tilmeld dig et Photoshop kursus her

 
Af Softworld-DK

Softblog drives af Softworld, der er et internationalt træningscenter med fokus på digital visuel kommunikation. Siden 1995 har vi hjulpet kreative medarbejdere med at tilegne sig tidssvarende kompetencer i en kreativ og grafisk branche i konstant forandring. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

Seneste blogindlæg


Kurser og workshops
grafiske-kurser-blog

Video & animation kurser
På vores certificerede kurser i Aarhus og København kan du lære After Effects, Premiere Pro og Adobe Animate. Se kurserne >>

InDesign kurser
Lær InDesign på 2 dage så du kan opsætte grafisk design til plakater, annoncer, foldere og meget mere. Se InDesign kurserne >>

UX design & WordPress kurser
Få en solid og praktisk forståelse for UX Design, så du kan designe gode brugeroplevelser og overbevisende design. Se web design kurserne >>


 

Se flere kurser

Find dit næste kreative kursus

Hos Softworld kan du deltage på en række kurser i InDesign, Photoshop, Illustrator, After Effects og WordPress.